D
delete
Gość
Hej,
ja się kolejny dzień budzę z ciężkim łbem i nie mam siły wstać.
No Aniu - Wandula uroczo śliczna , zmieniona, wydoroślała bardzo. Czekam na kolejne fotki.
Majuska - no właśnie ja lubię te elegancję.Jeszcze mam miesiąc wiec najpierw tam pójdę i popróbuję .
Julka ma kaszelek. NA razie suchy ,ale raz rano tak nieładnie zakaszlała. Co robić ?
ja się kolejny dzień budzę z ciężkim łbem i nie mam siły wstać.
No Aniu - Wandula uroczo śliczna , zmieniona, wydoroślała bardzo. Czekam na kolejne fotki.
Majuska - no właśnie ja lubię te elegancję.Jeszcze mam miesiąc wiec najpierw tam pójdę i popróbuję .
Julka ma kaszelek. NA razie suchy ,ale raz rano tak nieładnie zakaszlała. Co robić ?
dawaj kolejne cukiereczki
lubi piec i ma do tego talenta:-).N roczek zamówię pewno znów catering bo ja to z tych co jakoś nie potrafiących robic przyjęć
:-(.Owszem ugotuję ale już przy gościach biegać nie lubię ani układać tego w artystycznym nieładzie na stoły
.Ale mnie to dopiero w maju czeka więc mam czas.Nocka jakby spokojniejsza 3 pobudki (jedno na jedzonko co mnie ogromnie ucieszyło:-)) 2 kupiszony wywąchane bo gąsienica-córuś usiłowała ten fakt ukryć.Brak temperatury trochę popłakiwania i przerzutów (takie przlewanie się na rękach chyba znacie) Pupa nadal w reanimacji przy braku współpracy ze strony dziecięcia rehabilitacja trochę potrwa
:-().Ollena współczuję
), a mam do załatwienia sprawę, do której się zbieram od paru tygodni i zebrać się nie mogę...