reklama

Ciąża po 40

Nie bój się kochana , między nami tylko 5 lat różnicy ale ja najpierw długo mówiłam że fabryka zamknięta , potem poznałam cudownego faceta i zmieniłam zdanie ale z tyłu głowy miałam jak się uda do 40 to będzie jak nie koniec bo też się bałam , już nawet miałam w głowie że nic z tego nie będzie zaczęłam inaczej życie planować wyjazdy i tak dalej wiadomo dzieci już samowystarczalne a I wyjazdy w takim wieku już są łatwiejsze a tu nagle ciąża przy krótkich bezowulacyjnych cyklach 😵‍💫 ale się cieszymy . Jednak rozumiem twoj niepokój strach i wrażenie że życie ci się sypie
Wiesz czasem kiedy myślimy że się sypie ono się dopiero układa- ja tak miałam . Nie wiem czy to wykonalne ( wiem że mam kobietom ciężko nad myślami zapanować ) ale może spróbuj podejść do tego co ma być to będzie jak ma byc to będzie może jakieś dziecko jeszcze na świecie potrzebuje takiej cudownej mamy jaka jesteś i tak super rodzeństwa może dlatego wybrało właśnie ciebie właśnie teraz , wiem że ciężko zrezygnować z pracy w szczytowym momencie ....nie wiem mam nadzieję że głupot nie napisałam chciała bym podnieść cię na duchu nie jesteś sama ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry