maryla86
Fanka BB :)
Nie bój się kochana , między nami tylko 5 lat różnicy ale ja najpierw długo mówiłam że fabryka zamknięta , potem poznałam cudownego faceta i zmieniłam zdanie ale z tyłu głowy miałam jak się uda do 40 to będzie jak nie koniec bo też się bałam , już nawet miałam w głowie że nic z tego nie będzie zaczęłam inaczej życie planować wyjazdy i tak dalej wiadomo dzieci już samowystarczalne a I wyjazdy w takim wieku już są łatwiejsze a tu nagle ciąża przy krótkich bezowulacyjnych cyklach
ale się cieszymy . Jednak rozumiem twoj niepokój strach i wrażenie że życie ci się sypie
Wiesz czasem kiedy myślimy że się sypie ono się dopiero układa- ja tak miałam . Nie wiem czy to wykonalne ( wiem że mam kobietom ciężko nad myślami zapanować ) ale może spróbuj podejść do tego co ma być to będzie jak ma byc to będzie może jakieś dziecko jeszcze na świecie potrzebuje takiej cudownej mamy jaka jesteś i tak super rodzeństwa może dlatego wybrało właśnie ciebie właśnie teraz , wiem że ciężko zrezygnować z pracy w szczytowym momencie ....nie wiem mam nadzieję że głupot nie napisałam chciała bym podnieść cię na duchu nie jesteś sama ....
Wiesz czasem kiedy myślimy że się sypie ono się dopiero układa- ja tak miałam . Nie wiem czy to wykonalne ( wiem że mam kobietom ciężko nad myślami zapanować ) ale może spróbuj podejść do tego co ma być to będzie jak ma byc to będzie może jakieś dziecko jeszcze na świecie potrzebuje takiej cudownej mamy jaka jesteś i tak super rodzeństwa może dlatego wybrało właśnie ciebie właśnie teraz , wiem że ciężko zrezygnować z pracy w szczytowym momencie ....nie wiem mam nadzieję że głupot nie napisałam chciała bym podnieść cię na duchu nie jesteś sama ....