• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Flo - biedna Maksiowa warga ... :-(
Zapomniałam Wam napisać, że w poniedziałek Kacper miał odwiedziny ciotki (siostry mamy Pawła), która podarowała mu koszmarną zabawkę, zieloną pszczółkę wańkę wstańkę ze świecącymi czułkami i makabryczną melodyjką jak z japońskiego horroru...:szok: Moje nie bojące się niczego dziecko zalało się rzewnymi łzami jak tylko zabawka została uruchomiona... rozpłakał się potem nawet gdy Paweł sprawdzał zabawkę w łazience przy zamkniętych drzwiach ... masakra, mówię Wam...

Chomiczy projekt ma się dobrze, ale jak to bywa w korpo musi się "przeprocesować" :-D dziś miałam spotkanie z szefem, mam dokładnie opisać proces informowania, poza tym wszystko ok ;-)
Z butami mam problem odwrotny - ciężko mi znaleźć coś dorosłego - w większości balerinki w rozmiarze 33/34 muszą mieć obowiązkową kokardkę, helloł kotka czy choćby świecący dżecik :confused2:
katrina - ja na szybko i na ciepło podaje pizzę francuską - czyli przegląd lodówki na cieście francuskim (kupnym oczywiście, bo po co mam się męczyć, skoro Biedronka robi takie świetne? :tak: )

reklama
Anka, nie! Sa malzenstwa udane, kochajace sie i szanujace wzajemnie. Nasz landlord np., muzulmanin bardzo wierzacy, swoja zone po prostu na rekach by nosil. Zakochany jak szczeniak, chlop w wieku srednim. Prawo w islamie daje kobiecie calkiem duzo mozliwosci "urzadzenia sie", choc w istocie nie jest dla kobiet o silnym charakterze. MOja kumpela, typowy "sierzant" jest z Kurdem po slubie wyznaniowym. Oj, sypia sie wiory czasem.

Zoyka - wiesz co procencików jakis ciepły podkład by się przydał. Leczo zawsze lubiłam, a te pozostałe potrawy to ulubione mojego męża, więc tez robię.
Na pewno zrobię: sałatkę z pomidorów z serem i sosem czosnkowym, kiełbaski zapiekane z żółtym serem w bekonie, tatara, sałatkę jarzynową, kiełbaski (te ich sosydże) w sosie słodko-ostrym, nie wiem co jeszcze.

A co Wy na to, zeby zrobić zapiekankę z ziemniakami, taką po wiejsku??? Ziemniaki z boczkiem, cebulą, sosem..

Ostatnia edycja:
kłaczek, niegłupie, w sumie brokuły lubię bardzo (szczególnie we Florentynkowej potrawce, razem z bobem :-D)

A bogracz musiałam sobie wygooglować, nie miałam pojęcia co to takiego :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry