• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Hełoł ... miałam nas pakować i co ?
grasujący dzieć :-D i enter mi się naprawiło :-D Kubula się przespał 42 minuty jak zauważył mój sprytny monsz ok 17:30 i teraz bryka a mnie TRAFIA.
Kiełbaski, kaszanki i inne kupione, wódeczka i takie tam... Dość ciekawie wygląda lista rzeczy ... nasz - wszystko zajmuje 1/2 strony (łącznie z zabawkami do rybołówstwa) a Kubuli lista to jedna strona i jeszcze coś :-D Brać X-landersa czy parasolkę ? Z rzeczy miłych nabyłam okulary :-D
Gianfranco Ferre FG521 sunglasses | ShadesBroker kolor pink :-D
Majuska na jakie baterie sa te piski :-D bo ciężko mi uwierzyć że to ŻYJE :szok::szok::szok: a co wczorajszych wspisów to faktycznie cos się działo,

Ostatnia edycja:
reklama
Misia za tę cenę nabyłaś ?:-D

Olena - a nie mówiłam,ze to alergia ? Już dawno to sugerowałam. Jesli to naprawdę na jajko to trochę przechlapane. Cofnij sie wstecz i spróbuj skojarzyć to to nie zaczęło się od kiedy zaczęłaś wprowadzać jajo Mijce. Będziesz miała odpowiedź.

Majuska - psiak super. Obcięłaś go na kuleczkę, tak jak na tym zdjęciu ? Juz widziałam takiego w necie.

58088_489277834459475_867834563_n.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, hej :-)
Dzień zalatany, nie miałam nawet momentu, żeby zajrzeć, ale już wszystko ogarnięte, spakowani jesteśmy na wyjazd - my z Pawłem bez problemu spakowaliśmy się w jedną walizkę "kabinówkę", drugą walizkę tylko z rzeczami Kacpra ledwo dopiełam:-D więc misia - bardzo dobrze rozumiem Twój ból :-D proponuję wziać x-landera i parasolkę - o ile miejsce pozwoli - my tak robimy :tak:
Majuska - jakoś do mnie nie przemawia ten pies :-D ale może na żywo robi wrażenie :-D
Ollena - to przynajmniej wiecie na czym stoicie...
Uciekam przytulić się do chłopaków, bo Paweł zarządził wyjazd o jakiejś makabrycznie wczesnej porze, zastanawiam się w sumie czy jest sens się kłaść spać...:no:

Miłej majówki dziewczyny, do "zobaczenia" w niedzielę :-)

a ja piję pigwówkę :sorry: żelazko na mnie łypie :sorry: Kubula śpi ... Pan Monsz coś tam tworzy na swoim kompie a ja gadam na gg ze znajomym o sensie życia, moralności i innych *******etach...
Andzike współczuje choć wyprawy z Kubulą wcześniej były lajtowe w porównaniu z tymi ostatnimi :-D u nas bagaż wygląda podobnie :-D

Witamy się:-D
pospałysmy dzisiaj niemożliwie długo i teraz dopiero kiwam się nad kawą przecierając zaspane oczy.Wanda oczywiście pełna werwy już przestawia chałupkę :-D
Dziewczyny spokojnej drogi przede wszystkim, bezpiecznie proszę jechać i do celu by potem odpoczywać przez te kilka dni :)))
Ollena na jakiej podstawie lekarz stwierdził alergie? robił testy?
Majuśka to cudo jest boskie :-D maskotka na baterie a nie piesek, ale wyobrażasz sobie swojego Marsa który asygnuje 10 tysięcy na rodowodowego szczeniaka bez mrugnięcia okiem?:)))

Ania robil testy..

Zoyka
lekarz tak na to jajko nie kazal zwracac uwagi, zreszta Mia jajko je moze raz na tydzien albo i nie wiec az tak nie zwracam na to uwagi, choruje od malucha, jajko je raz na jakis czas od 7mca?
ONa moze na inne rzeczy byc uczulona ale to moze wyjsc w pozniejszym terminie, zobaczymy czy po lekach sie poprawi choc ona wszystko wypluwa :(

Cześć,

Robię gołąbki metodą Oleny.Kapusta młoda w mikrofali. Drżę... :szok:

Pogoda fajna .Rozjaśniło się na szczęście. Może po obiadku pojedziemy nad morze.

Olena a ja tak kojarzę ze Mijka jak byla mała to nie chorowała.Zaczęło się wedle mej pamięci jak miała z pół roku.

EDIT: kapusta nie wybuchła :) Liście się super oddzieliły ale mogłaby być bardziej miękka. Dałam na poziom średni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej :))))
mój bachor przeziębiony i ząbkuje ( trójki ) więc mamy wesolutko na długi weekend :))))
Ollena przynajmniej jest juz jakieś pojęcie w jakim kierunku iść , niestety teraz jest mocno alergiczny świat co mnie przeraża..mi wyszło w wieku ponad 25 lat uczulenie na nikiel, zero biżuterii, guziki od dżinsów nawet mnie mocno uczulały, oprawki od okularów...a teraz przydarza i się na kosmetyki, np. wiem, że nie ma szans żebym się umyła żelem Fa i Palmolive, zaraz swędzące krostki w niektórych miejscach....ech

dziewczyny ten psiak to szpic miniatura, on z hodowli był rodowodowy, normalnie te psiaki są mocno kudłate, właśnie po ostrzyżeniu wyglądaja jak maskotki, szczeniak z renomowanej hodowli to ok. 2500 zł ( Aniu Mars by szukał taniej podróby na allegro:-D ) wbrew pozorom to nie maskotka, one mają charakterki, są bardzo oddane swoim właścicielom , kochane:-)

Andzike, jak tam ?? dojechali ????

Malfi a u Ciebie?? nic się nie rozwiera??:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry