reklama

Ciąża po 40

Ollena pies to zwierze bardzo chętnie hodowane przez człowieka właśnie ze względu na łatwośc w adaptacji do różnych warunków ,łatwość w tresurze co nie znaczy,że twojej Poli to wychodzi na zdrowie nawet jak masz ja na krótki spacer w ciągu dnia wyciągnąć za uszy to wyciągnij.

reklama
Hallo Kobitki!
No więc........ beza wyszła boska!!!!! Przepis bistro mama: Pavlova z mascarpone i truskawkami W środku miękka, ciągnąca. Jedyna uwaga- jeżeli nie będzie zjedzona od razu, owoce najlepiej nakładać na świeżo ukrojony kawałek. U mnie po pewnym czasie truskawki puściły soki, krem chciał zacząć pływać, a beza zaczęła mięknąć, szybko wyciągnęłam resztę owoców, bo była by lipa.
Flo odwróć wzrok natychmiast:laugh2:
14.05.2013 001.jpg14.05.2013 002.jpg14.05.2013 003.jpg14.05.2013 004.jpg14.05.2013 006.jpg14.05.2013 007.jpg kieska nie w moim stylu, "dostana" ale raz trza założyć :)
Majuska ja Paćkę widzę w pasiastych biało granatowych poziomych geterkach 3/4, białym T-shircie, jeansowej katance, conwersach i jaskrawo różowej TU-TU:-D

Załączniki

• 14.05.2013 001.jpg
    14.05.2013 001.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 14.05.2013 002.jpg
    14.05.2013 002.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 60
  • 14.05.2013 003.jpg
    14.05.2013 003.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 64
  • 14.05.2013 004.jpg
    14.05.2013 004.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 62
  • 14.05.2013 006.jpg
    14.05.2013 006.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 59
  • 14.05.2013 007.jpg
    14.05.2013 007.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 60
Hefalump jest niebieski przeważnie i rzadko wystepuje na dziewczęcych ciuszkach. Oczywiście były w różnych kolorach ale niebieski góruje. Żółty czy różowy byłby super ale ja też nie szukałam uparcie ubranek w tych odcieniach

Axa ciastunio apetyczniaste jeszcze bardziej jak z ostatniej foty.Ale w takim razie jak trza na bierząco zjadać na torcik urodzinkowy się nie nada upiekę mini biszkopcik na podstawe i zrobie mini serniczek na zimno z galaretką zjemy ja M i solenizantaka:-) .Bo na imprezę która ma być w niedzielę moja siostra z wielkimi chęciami wrecz postanowiła Amelii torcik zrobić + dodatkowo ciasto.Za to mam prośbę jakaś prosta ,a pyszna sałatka bo robię tradycyjną i jeszcze jakąś bym zrobiła dodatkowo może macie przepisik????

axarai - padłam... cudnie wygląda, nabrałam ochoty na bezę, ale chyba sobie kupię bo robić mi się nie chce :-D
Flooooo!!! jest groszek !!! co prawda zagramaniczny i jeszcze w zaporowej cenie, ale jest :-D kupiłam zielone szparagi, wymyśliłam sobie je zawinięte w szynkę parmeńską i zapieczone z serem, a do tego grzanki czosnkowe :-)
Ollena - pewnie, że psy się potrafią dostosować, do stania na łańcuchu i mieszkania w schroniskach też, ale to nie znaczy, że są z tego powodu zadowolone... Tylko nie myśl sobie, że porównuję życie Poli do mieszkania w budzie czy schronisku, weź poprawkę, że jestem psio zakręcona :-D ale nadal uważam, że dwa spacery dziennie to zdecydowanie za mało - po tym spacerze o 20 ona wytrzymuje do rana?

Odnośnie hefalumpów nie mam zdania, bo chyba pierwszy raz widzę to nazwę na oczy... :baffled:

A mnie i mojego Kaca zawsze wkurzało, takie dzielenie bajek na babskie i męskie. Kaci jak był malutki uwielbiał świnkę Pepe, a wszystko ze świnką Pepą jest dla dziewczynek, że niby dlaczego? Chociaż piżamę mogli zrobić :)
Córka mojej koleżanki uwielbia Cars, i Tomka, i co też wszystko dla chłopców, kto uznał, że taki Tomas to bajka tylko dla chłopców:baffled:

Bo to seksistowski debilizm jest, psze pani. Zabawki tez sa dwuplciowe - ciekawe, ze te bardziej rozwijajace to sa jednak dla chlopcow, a dla dziewczynek.. dom dla lalek, kuchenka, zelazko, odkurzaczyk - trening za mlodu. Moje dziecko ma pinkowaty odkurzacz w zw. z tym.

Axa tort boski ale tez odwracam wzrok bom na diecie, nawet mamusi ciastu drozdzowemu sie oparlam..
Maluchy sliczne i Kaci ma swietna ta fryzure,powtarzam znowu:-)

Andzike od 20 do 5.30 rano spokojnie wytrzymuje i czesto sie wtedy nie zalatwia bo jej sie nie chce (wtedy Mars msi wyjsc po pracy albo ja w przerwie na lunch Marsa wybiegam).
Pola od poczatku nie miala problemu z zalatwianiem nocnym, jej rowiesicy (psy znajomych) musza w nocy wychodzic nawet z psami a ona od szczeniuaka cala noc przesypiala bez wpadek. RAZ obsrala nam mieszkanie bo dalismy jej kosc surowa..pierwszy i ostatni raz.
Raju nie ma, ale kiedys bedziemy mieszkac w PL to bedzie wychodzila kiedy bedzie chciala.

Ostatnia edycja:
reklama
Kłaczku ja wszystkim to piszę kup synowi lale przecież w większości przypadków będzie tata ,kup dziewczynce auto teraz kobieta bez prawka jak bez ręki.Amelia ma zabawki i dla paninek i dla panów moi synowie też tak mieli co niektórzy pukali się w głowe jak widzieli pchającego wózeczek wiklinowy z lala w środku małego chłopczyka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry