reklama

Ciąża po 40

Rytual przyjecie odczynie jak tylko przestanie padac :wściekła/y:(2 dzien z rzedu).
Kinga ci starsi anglicy sa ok tylko wiekszosc tych mlodych jest po....na i z gory nienawidzi wszystkich emigrantow. Ja bardzo tersknie za Joe i Hilda widzimy sie co jakis czas, ale to nie to jak mnieszkalismy naprzeciwko siebie.
Jutro u nas jest festival wiec mam nadzieje ze nie bedzie padac.
Zoyka pytalas kiedys czy robienie tatuazu boli, ja mam kilka : na nadgarstkach (imona dziewczyn), na lopatce (portret matyldy) ,na karku(ankh) i wokol kostki bransoletke , bolat tylko ten robiony wokol kostki.
Kinga kwiaty piekne.

reklama
Irka, Charmain ma 60, Karl chyba ciut mniej. Oczywiscie zaczelo sie od Karola, potem trajki w garazu Karla i juz bylo z gorki. Fajni ludzie, Karl sporo zartuje, taki troche kawalarz... Po drugiej stronie ulicy jest malzenstwo z pieciolatka, niestarzy oboje, tez fajny kontakt. Z tym ze oni dla odmiany motocyklisci, wiec jest jakby wspolna plaszczyzna tematow.

Zaszalałam dzisiaj i zrobiłam jakieś kosmiczne zakupy domowe, do tego nabyłam trzy piękne pelargonie i na razie stoją w kuchni na parapecie, nie mogłam nigdzie znaleźć ładnych doniczek do nich więc póki co straszą czarnym plastikiem. Potem przestawię je do salonu mając nadzieję że Wanda jednak zrezygnuje z przesadzania kwiatuszków :-D Powoli wyposażam domek i teraz tylko lodówka jest najpilniejsza, jedna nam uciekła niemal sprzed nosa ale czaję się na inną więc spokojnie. Dzisiaj Robert chyba przywiezie zakupiony stół bo powinien mieć samochód i kuchnia będzie właściwie zrobiona. Zerkałam na niewielki stolik i bym może wzięła, ale wyobraziłam sobie mnie z tym stolikiem, wózkiem, siatami z pelargoniami i miliardem drobiazgów w koszu. Zrezygnowałam widząc jak pcham to wszystko pod górkę do domu :-D
Kłaczek sąsiadów masz fajnych i uczynnych, ja poznałam panią obok przez płot i wydaje się być bardzo miła. Ma przepięknego wielkiego rudego kota! jak nie przepadam za kocurami to ten jest obłędny a poza tym jednak rude to moi faworyci :-D

Rude, jesli bez innych lat, to raczej kocur. :tak:Full rude dziewczynki to raczej rzadkosc. Pelargonie gdzies na zewnatrz? Bedzie pieknie. A! Przyszedl list do Ciebie - dzis znalazlam. Urzedowy.

Pelargonie pójdą do ogrodu jak tylko chłop grabie mi doniesie bo muszę posprzątać miejsce na nie. Urzędowy to z ChB, że mi przyznali bo dzwonili do mnie celem potwierdzenia. Teraz czekać na kaskę:))

Fajnie mieć fajnych sasiadów Tobie kłaczku po fujowych chinolach należało się:tak:ja tez mam niefajnych sasiadów więc zazdraszczam okrótnie.Byłam z Amelka w lesie nawet grzyba znalazłam ale pozostawiłam cóz mi po jednym grzybie:szok::-(ale stwierdziłam ,że brak mi kondychy codzień jak tylko lało nie będzie wycieczke rowerowa robię (byłam na rowerze) i w kierunku lasu bo kask za duży więc bez kasku polnymi ścieżkami.Amelia zachwycona lasem najbardziej szyszkami i śpiewem ptaków.Gdzies pod wieczór zaczeło sie rozpogadzać bo wyglądało jakby miało lunąć mam nadzieje ,że w końcu zrobi sie kilka ładnych dni:tak:

Witam się po bardzo aktywnym dniu ;-)
Schodziliśmy dziś całe warszawskie zoo z Florentynkową rodzinką, bardzo było miło, koniecznie musimy to powtórzyć :-)
Kacper dziękuje za super prezent na roczek:sorry2:
Widzieliśmy żyrafę, słonie, hipopotama, nosorożca, jaka, wielbłąda, tygrysy, lwa i sama już nie wiem co jeszcze - pogoda dopisała, nie było upału, więc zwiedzało się naprawdę super :tak:
Kilka migawek telefonicznych :-)
Zobacz załącznik 566110Zobacz załącznik 566111Zobacz załącznik 566112Zobacz załącznik 566113Zobacz załącznik 566114

A potem poszliśmy do Parku z sąsiadką karmić kaczki w parku - Felicja dość sceptycznie podchodzi do zalotów Kacpra :-D

Zobacz załącznik 566115

Potem doczytam, idę jeść sushi :-D Jak nie zapomnę, to potem Wam coś napiszę na GZ :-D

Hełoł :-)
foty świetne :-)
zazdroszczę Wam tego dnia Dziewczyny oraz siedzących w wózkach dzieci. U nas wózek stoi i się kurzy - Kubula biega ... biega i ucieka :baffled:
Idę prasować ... i w końcu muszę spakować rzeczy Kubuli i wysłać do znajomego kolejną transze ubranek bo już 2 kartony mam spakowane ale tak mi się nie chce iść na pocztę mam aż 100 no 150 metrów :zawstydzona/y:

reklama
Kłaczek odbiorę sobie przy jakiejś okazji. To ChB bo tylko oni mieli Twój adres a wiem że wszystko w porządku bo gadałam z facetem. To pewnie decyzja o przyznaniu, bo teoretycznie za kilka dni powinnam mieć pieniądze.
Andzike fajnie macie :-D Takie spotkania są niezapomniane :)) no i chłopcy jakoś się dogadywali między sobą :))
Misia poprasuj za mnie przy okazji :-D nie powiem jak dawno tego nie robiłam i się rozleniwiłam a tutaj czekają na mnie metry zasłon... aż mam drgawki :baffled:
Wandeczka śpi, czekam na Roberta. Jutro ma urodziny a ja dalej nie mam pomysłu na prezent dla niego. Będzie kombinowanie na szybko jutro rano jak pojedzie do pracy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry