irka252
Czerwcowa mama 2009
Rytual przyjecie odczynie jak tylko przestanie padac
(2 dzien z rzedu).
Kinga ci starsi anglicy sa ok tylko wiekszosc tych mlodych jest po....na i z gory nienawidzi wszystkich emigrantow. Ja bardzo tersknie za Joe i Hilda widzimy sie co jakis czas, ale to nie to jak mnieszkalismy naprzeciwko siebie.
Jutro u nas jest festival wiec mam nadzieje ze nie bedzie padac.
Zoyka pytalas kiedys czy robienie tatuazu boli, ja mam kilka : na nadgarstkach (imona dziewczyn), na lopatce (portret matyldy) ,na karku(ankh) i wokol kostki bransoletke , bolat tylko ten robiony wokol kostki.
Kinga kwiaty piekne.
(2 dzien z rzedu).Kinga ci starsi anglicy sa ok tylko wiekszosc tych mlodych jest po....na i z gory nienawidzi wszystkich emigrantow. Ja bardzo tersknie za Joe i Hilda widzimy sie co jakis czas, ale to nie to jak mnieszkalismy naprzeciwko siebie.
Jutro u nas jest festival wiec mam nadzieje ze nie bedzie padac.
Zoyka pytalas kiedys czy robienie tatuazu boli, ja mam kilka : na nadgarstkach (imona dziewczyn), na lopatce (portret matyldy) ,na karku(ankh) i wokol kostki bransoletke , bolat tylko ten robiony wokol kostki.
Kinga kwiaty piekne.
Powoli wyposażam domek i teraz tylko lodówka jest najpilniejsza, jedna nam uciekła niemal sprzed nosa ale czaję się na inną więc spokojnie. Dzisiaj Robert chyba przywiezie zakupiony stół bo powinien mieć samochód i kuchnia będzie właściwie zrobiona. Zerkałam na niewielki stolik i bym może wzięła, ale wyobraziłam sobie mnie z tym stolikiem, wózkiem, siatami z pelargoniami i miliardem drobiazgów w koszu. Zrezygnowałam widząc jak pcham to wszystko pod górkę do domu
Full rude dziewczynki to raczej rzadkosc. Pelargonie gdzies na zewnatrz? Bedzie pieknie. A! Przyszedl list do Ciebie - dzis znalazlam. Urzedowy.
:-(ale stwierdziłam ,że brak mi kondychy codzień jak tylko lało nie będzie wycieczke rowerowa robię (byłam na rowerze) i w kierunku lasu bo kask za duży więc bez kasku polnymi ścieżkami.Amelia zachwycona lasem najbardziej szyszkami i śpiewem ptaków.Gdzies pod wieczór zaczeło sie rozpogadzać bo wyglądało jakby miało lunąć mam nadzieje ,że w końcu zrobi sie kilka ładnych dni