Misia - to specjalnie? Dobrze, że Cię nie kontroluje, bo mógłby się obrazić...![]()
Flo ..posikałam się...spostrzegawcza jesteś
Irka zrób zaciemnienie w pokoju jak u Rumunów
, my mamy grube ręczniki w oknach i działa, śpi do 7
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Misia - to specjalnie? Dobrze, że Cię nie kontroluje, bo mógłby się obrazić...![]()
, my mamy grube ręczniki w oknach i działa, śpi do 7
Irka zrób zaciemnienie w pokoju jak u Rumunów, my mamy grube ręczniki w oknach i działa, śpi do 7
![]()
: NIE, nie idę do żadnego elkarza.

!

A wena przyszła taka naprawdę konkretna, bardzo fajnie to opisałaś, aż mi się zamarzyła zawodowa rewolucja...
tylko pomysłu na kierunek brak, póki co zostaje mi bycie korposzczurem... 

Jak nadejdzie jej czas to pójdzie
I będziesz tego żałowała
A jak sytuacja z Marsem?
Prawie 12kg - słuszna waga :-)
Pali na balkonie i dziś zamiast sprzątnąć z popielniczki to zostawiła ją z petami na balkonie
Kacper lubi sobie na balkonie pograsować, jest zabezpieczony, cały czas na niego zerkałam, ale po pewnym czasie zaniepokoiło mnie czym się tak spokojnie bawi..
Okazało się, że wpycha pety w szpary w podlodze
całe szczęście, że on nie ma odruchu brania niczego do buzi
Najlepsze było godzinę później, bo przyszedł sąsiad z dołu, że ma cały balkon w petach i popiole, pokazałam mu małego winowajcę, ale chyba mi nie uwierzył
Albo już całkiem stwierdził, że jesteśmy patologią - dziecko samo na balkonie bawi się petami bez kontroli rodziców...