reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej,
Zagladnelam wreszcie. Mysle o Was ale jakos mi nie po drodze.

Majuska Packa boska!

Aniu wspolczuje wypadku, Wandzia musiala ostro rabnoc, ze az przeciela skore :(

Mia nadal nie chodzi, wszyscy komentuja, mamy upalik wiec ciagle wyciera kolanami beton..
Jezdzimy duzo na rowerze, spacerujemy, basenujemy sie na podworku i jest lux.
Wczoraj byl u nas w miescie Czesio Mozzil ;)

Mia odkad karmie ja przed snem ok 3-4 nie wstaje juz przed 5, wiec wyczailam od co w tym chodzi. Budzila sie z glodu ok 4-5, widziala ze widno wiec miala w dupie spanie. Ja sie wiec przebudzam, jak jest odpowiednia godzina to biegne po zarelko i spimy do 6-7! Bosko ;-)

MAJUSKA, poszlo tu i tu. Packi mina idealna, charakterek jak na dloni. :D OLLENA, glupie komentarze olej. Jesli ktos otwarcie sie przywala, odeslij go do "Jak kochac dziecko" J. Korczaka bo widocznie podstaw nie opanowal. IRKA, u nas nie ma problemu ze spaniem do 8... Przy odslonietym oknie. MOJE forum dalej zepsute. Ja tego nie rozumiem.

Cześć,

My po wizycie u pediatry. Julka zaszczepiona a ja lżejsza o 480 zł. Paranoja.
Na 8 lipca jest umówiona na szczepienie różyczka,odra i coś tam. Na szczęście jest bezpłatne.
Miałam na kartce wypisane :
1. Pocenie nóżek
U 70 % dzieci to występuje i jest normalne
2.Białe plamki an paznokciach
Ten typ tak ma to nie jest brak niczego
3.Choroba lokomocyjna
Trzeba przeżyć, minie bo jest związane z rozwojem. Leki dopiero po 3 roku życia a homeopatyczne można wsadzić ...
4. Waga - 11,900
5. Robinie badania TSH jest zbędne bo niedoczynność można wykryć u noworodka i wychodzi i posiewie (badanie z pięty w szpitalu), potem robi sie w okresie dojrzewania bo jak jest to dopiero się objawia (13-15 lat).
6.EEg wynik dobry , nic jej nie jest

464fe44f3f7408c.jpg

Zadowolona jestem bo wszystkie watpilwosci rozwiane.

Aniu biedna Wandula. Uważaj tam w UK bo mają schizę na punkcie siniaków .

Majuska- Patryćka obłędna. Wystarczy "lubić to" ?

Olena - to,że Mijka jeszcze nie chodzi to nei ma w tym nic nadzwyczajnego. Dzieci zaczynają chodzić rożnie. Mojej kuzynki córka zaczęła chodzić jak miała 14 mies i to jest normalne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hełoł :-)
Aniu ucałuj Wandule, biedna.
Umieranie cd. dalszy ... mówie do ONEGO - może pójdziesz do elkarza ... Monsz :-D: NIE, nie idę do żadnego elkarza.
ja: To może do Grześka pójdziesz :-D
Monsz: taaa... muszę iść i wyjąć kartę ... potem odstać swoje (ostatnio 10 minut) a mnie tylko gardło boli.
Gadał dziad do obrazu. Aktualnie zalega na łożu boleści, dziecko rysuje sobie odnóża długopisem.
Zoyka - dobrze że dobrze.
cd. rozmów z mą matką rodzona na GZ :-D

Uch, usnęło maleństwo, chwila oddechu. Jakiś ten dzień dziś szalony, włączając w to mały incydent kiedy to Maks siedzący na nocniku zerwał się na równe nogi bo psy zaczęły szczekać wszystkie naraz. Dziecię na wszelki wypadek wlazło mi na kolana ( tkwiłam przy nim w kucki) i obsikało mnie :wściekła/y:!
Anko - mimo tych worów ze śmieciami to brzmi dobrze! Dłubanie w ogródku, mili sąsiedzi...Cieszę się, bo zdecydowanie Wam się należy jakieś fajne lokum po tych wszystkich peregrynacjach.
Biedronę obtłuczoną ucałuj mocno, cóż, bez siniaków i guzów się nie obejdzie. Szkoda, że musicie się ukrywać. Może korektor, odrobina pudru...
Majuska - byłam, przeczytałam, nawet się poczułam wzruszona. U Paćki też byłam.
Zoyka - zawsze mi się zdawało, że Julka zdrowa jak koń. Dobrze, że lekarz to potwierdził i uspokoił Twoje obawy.
Misia - mój mąż też ostatnio celebrował przeziębienie dwa tygodnie. Codziennie wieczorem rytualnie poiłam go herbatką z imbirem. U lekarza był, ale nie ze sobą tylko w sprawie swojej matki...

A ja dziś miałam rozmowę z moim mężem na temat BB i w końcu padło pytanie " to wy tam wszystkie tylko obgadujecie swoich mężów?". Czasem mu coś przeczytam, albo opowiem co tam ktoś napisał, ale jemu by do głowy nie przyszło, żeby mi zaglądać przez ramię. I vice versa. Znamy wzajemnie swoje hasła mailowe, ale nie używamy bez uzgodnienia.

Flo a przyznałaś się, że opowiedziałaś nam kiedyś o Idiotycznych Resztkach :-D

Dzięki za głosy :-) Paćkę wystarczy lubić, ewentualnie udostępnic :)))) a fryzjera można chyba ocenić ( oczywiście na 6 ) ewentualnie skomentować;-)

Zoyka..ja tak jak Flo zawsze wiedziałam, że Julka to okaz zdrowia:-D

Irka ubić chłopa:-D

reklama
I ja się wieczorem melduję :-)
Majuska - minka Paćki bezkonkurencyjna, wygraną masz w kieszeni:tak: A wena przyszła taka naprawdę konkretna, bardzo fajnie to opisałaś, aż mi się zamarzyła zawodowa rewolucja... :sorry2: tylko pomysłu na kierunek brak, póki co zostaje mi bycie korposzczurem... :no:
A w czasie gdy ja się zmóżdzam nad excellami moje dziecko odkrywa plac zabaw i huśtawki :sorry2:
Zobacz załącznik 566718

Ollena - fajnie, że zajrzałaś i że wszystko u Was ok :-) gadaniem nt Mii się nie przejmuj, kłaczek dobrze prawi z tym Korczakiem, mi też go chyba majuska albo mamanabank cytowały jak zaczęłam się stresować, że Kacper się z czymś "opóźnia":zawstydzona/y: Jak nadejdzie jej czas to pójdzie :-D I będziesz tego żałowała :-D A jak sytuacja z Marsem?
Zoyka - super, że wizyta rozwiała Twoje wątpliwości :tak: Prawie 12kg - słuszna waga :-)
Flo - jeszcze w temacie komarów, znalazłam na FB:-D
Zobacz załącznik 566721

A mojej mamie to szykuje się opiernicz... :wściekła/y:Pali na balkonie i dziś zamiast sprzątnąć z popielniczki to zostawiła ją z petami na balkonie:wściekła/y: Kacper lubi sobie na balkonie pograsować, jest zabezpieczony, cały czas na niego zerkałam, ale po pewnym czasie zaniepokoiło mnie czym się tak spokojnie bawi.. :confused: Okazało się, że wpycha pety w szpary w podlodze :no: całe szczęście, że on nie ma odruchu brania niczego do buzi :-D Najlepsze było godzinę później, bo przyszedł sąsiad z dołu, że ma cały balkon w petach i popiole, pokazałam mu małego winowajcę, ale chyba mi nie uwierzył :happy2: Albo już całkiem stwierdził, że jesteśmy patologią - dziecko samo na balkonie bawi się petami bez kontroli rodziców... :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry