Florentyna
Fanka BB :)
Andzike - wysypka póki co na łapkach górnych i dolnych. Płaskie, czerwone plamki, średnicy powiedzmy groszku ( a'propos - obżeram się regularnie groszkiem prosto z grządki, a młode strączki takie jeszcze płaskie podsmażamy w całości na odrobinie oliwy - są boskie!). Ale o ile pamiętam co Majuska pisała, to Paćka nie miała poza wysypką innych objawów, a Maks zasmarkany straszliwie, leje mu się z biednego nosa cały czas, już nawet przestało go bawić to że kicha ( a bawiło i rechotał po każdym kichnięciu). Może każdy to inaczej przechodzi i u Kacperka nie będzie ciągu dalszego. Bo rzeczywiście urlop z chorym maleństwem to przykra sprawa.
Zoyka - majty do pływania są albo Huggies albo Babydream ( Rossman). Używamy wymiennie, jakoś wielkiej różnicy nie widzę. Babydream wciąga się na pupę jak majtki i zdejmuje rozrywając, Huggies mają na całej długości szwu pasek z klejem.
A męża ładnie urządziłaś i słusznie, należało się!
Zoyka - majty do pływania są albo Huggies albo Babydream ( Rossman). Używamy wymiennie, jakoś wielkiej różnicy nie widzę. Babydream wciąga się na pupę jak majtki i zdejmuje rozrywając, Huggies mają na całej długości szwu pasek z klejem.
A męża ładnie urządziłaś i słusznie, należało się!
;-)
.Jest fajna pogoda choć dla mnie mało smaży ale ja lubię takią saharę
.Dziewczynki zdrówka dla bombelków i na razie spadam do kuchni gdzie mam na gazie leczo i żurek
Maksowi jednak coś tam świszcze no i troszkę kaszlał ( zdarza się i tak, z tym że według lekarki kaszel taki nie charakterystyczny i nie brzmi niepokojąco, ot takie pokasływanie) a dostaliśmy antybiotyk. I mamy się przez tydzień nie eksponować na słońce. Czeka mnie tydzień oglądania w necie filmów o tym jak robi jakie zwierzę...