Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale to chyba w związku z tym, że jej mózg jest wielkości orzeszka ziemnego
Paćka mi tez dokazuje w rożny sposób, moczy, wylewa, rozlewa, generalnie kłade na to lagę, niech sie bawi, potem sprzątam. Ostatnio swoje niedojedzone śniadanie - kanapki, wrzuciła do garnka i lała po tym mlekiem niedopitym z butli, potem to miącholiła rękami, jak skończyła, to odstawiłam ten garnek na blat i zaczełam myć bachora, wracam i patrzę a tu kocica siedzi w garnku i je tą ciapę
...totalne pato
O, to pato calym pyskiem....kanapki, wrzuciła do garnka i lała po tym mlekiem niedopitym z butli, potem to miącholiła rękami, jak skończyła, to odstawiłam ten garnek na blat i zaczełam myć bachora, wracam i patrzę a tu kocica siedzi w garnku i je tą ciapę...totalne pato
![]()
Mam nadzieje ze kotku nie zaszkodzilo takie niekocie jedzenie. ;-) Czyli masz mniej wiecej to samo... Dzis dalam Karolowi chrupki w miseczce - malutkie, takie "oponki" typu platki do mleka. Jadl sobie, poki nie wywalil tego na podloge - najpierw zbieralam, potem machnelam reka, wiec dziecko siedzialo na podlodze, zbieralo i jadlo. Ile mozna zbierac, jesli zawodnik uparl sie wysypywac?
no i zabawa z tata żołnierzykami (zostały po chłopcach) wystarczy ,ze M powie idziemy do hipków ,a Amelia oderwie sie od kazdego zajęcia