reklama

Ciąża po 40

Witam sie z daleka i ostroznie bo zarazam na kilometr. Karol lepiej, ja nie widze na oczy, kicham jak armata, zdechla jestem.
Nie umiem szyc, a szkoda bo zabawy sa obledne, natomiast ta deseczka z roznymi kombinacjami, to jest niezle. Mlody ostatnio lazi po domu i majta trytkami, wiec tym by sie tez zajal.
Mialam sie chwalic jak mi sie cos uda wyhodowac. Hibiscusy, "umarlak" i ten lepszy:

Wygladaja bardzo roznie, ale oba chyba zakwitna zolto.

Aeschynanthus - ukorzeniony z zaszczepka, juz na swoim parapecie:

I takie dziwadelko - podobno uroslo z orzeszka przywiezionego z Hiszpanii i jest/bedzie palma, ale tak zakreconej palmy jeszcze nie widzialam:

reklama
Cześć,

U nas słonecznie.

Katarzyna W . winna śmierci Madzi,skazana na 25 lat. Nareszcie !

Olena nie chodzi mi o dopasowanie do ubranek i kolorystykę a o to,ze Mia juz duża modnisia a smoczek i smoczek jej nie pasuje już :)

Katrina no to zaraz Kuba ruszy na przód .I się zacznie :)

Rozmiary sa powalone. Kupiłam sweterek Nexta r 1,5-2 lata 86-92. Chyba będzie dobry na Julkę jak będzie miała ze 3 lata.

Zoyka ja wiem o co Ci chodzilo :-) Ale Mia kocha smoczek i nie wyobrazam sobie go jej zabrac teraz gdy jeszcze jest mala i nie kumata, zreszta nie widze sensu tego robic.
A sweter podwijaj, bedzie na zapas ;-)

hełoł:-)
mnie dziwi w tym wszystkim dlaczego facet zawsze wychodzi bez szwanku ?? tego nie rozumiem.
Axa zapisałam się na newslettera - także mam info pt. rusza wyprzedaż a potem lukam na stronkę bo zaczynają na 20% a kończą na 80% i te 80% misie lubią najbardziej :-D
Kłaczek - jestem pod wrażeniem.

Hello

azula - no ja własnie nie jestem przyzwyczajona wstawać w nocy, bo normalnie Kubula spi bez budzenia się, ale przy zabkach to niestety budzi się,

Ollena - tak, Kuba śpi w dzień jeszcze dwa razy i od razu zaznaczam - nie zamierzam tego zmieniać, dopóki sam się nie przestawi,

Nie mowie o zmianie Katrina tylko sie zdziwilam bo Mia nie spi 2 razy juz jakis rok ;-)

BYlismy na plazy, kuzwa tutaj upal a na plazy chcialo nam łeb urwac :( Stanelam tam i pomyslalam ze o plazachw USA gdzie bylo jeszcze gorecej jak 'na ladzie'. Łzy polecialy bo to se ne wrati... Tzn plaza w USA moze, ale juz nie z tymi osobami z ktorymi bym chciala..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry