reklama

Ciąża po 40

reklama
Misia nie wiem gdzie Jarek to kupił. To biała tablica z czarnym pisakiem a na drugim końcu pisaka jest jakby filc do ścierania. Julka wiec rysuje i ściera, rysuje i ściera i tak godzinę :)

a po sobie nie rysuje ??

My mamy taką tablicę na magnetyczny długopisik, u chińczyka za dyche chyba kupine, jest git:-D:-D, nabazgrolisz, zresetujesz i od nowa można:-D

Ollena a więc to Ty nam lato zabrałaś, jezoooo, jaki u nas ziąb dziś był:no::no:

Laski ten chłopina ma grac Greya:szok:..no nie pasuje mi strasznie, on miał być niby powalająco przystojny i dech ma zapierać na jego widok, a to takie nijakie chłopisko...to już mój stary lepszy:-D
https://www.google.pl/search?q=hunn...-LswabzIH4Dw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1647&bih=927

Cześć dziewczynki ;)
Andzike - no trochę Cię rozumiem, ja też lubię czasem taki ostry i efektywny zapie...dol. Byle bez przesady.
Pyzoń mały śliczny, jak zawsze promienny!

Majuska - koleś faktycznie nie najpiękniejszy, ale taki jakby...plastyczny. Potrafi różnie wyglądać, to jak się uprze zagra te 50 twarzy i inne fragmenta anatomii też ;)

Zoyka - popieram! Zaczęliśmy ze smoczkiem jakoś w 3 m-cu życia, skończyliśmy na tyle szybko, że zakupione smoczki w rozmiarze 6-9 już się nie przydały.
Kłaczku - zdrowiej szybko. A tak w ogóle to mam pomysł. Ja wygram w totolotka i Cię zatrudnię jako ogrodnika. I wreszcie będę mieć piękną roślinność...

A'propos poniekąd niedawnych rozmów o kolorach - moja matka dziś ubrała moje dziecię w żółty polarek - miało już na sobie żółte spodnie i granatowe body. W efekcie wyglądało jak mały kanarek, czy coś... Mam zdjęcia, ale nie wiem czy się dopcham do "dużego" kompa, a tam mam oprogramowanie do fotek.

Majuska pasuje na Graya, podobuje mi sie!!!!! :-))))) A lato do Was wroci, nawet 29 st a u nas ostatnie podrygi i na plazy to nie lato, to urwanie łeba.

Mia dostala Ibum przed snem, zeby jej wyraznie dokuczaja bo nawet w dzien nie chciala spac. Mimo Ibumu sie budzi i dzis juz pokazuje na buzie wiec wyraznie ja boli :-(

Hello wieczornie, tradycyjnie urypanam .... :sorry2:
Zoyka - Ariel spiera dosłownie wszystko :-D jak mam jakieś bardzo ciężkie plamy to wiadomo, lepiej namoczyć i uprać w wyższej temperaturze, ale myślę, że spokojnie z marchewką by sobie poradził (u nas marchewka rzadko jest w użyciu przez Kacpra, więc chyba nie testowałam na niej działania Ariela :zawstydzona/y:).
Zabawka jest super, sama bawiłam się czymś takim u Majuski :-D
kłaczek - ale Ty masz zacięcie do tych kwiatów :-D zdrówka!
Ollena - mi chodziło o to co Zoyce z tym smoczkiem, jakoś mi też "nie pasi" smoczek nawet u najpiękniejszego i najładniej ubranego dziecka wygląda tak sobie :no: ale to nie mi ma pasować, jeśli Wam ułatwia życie to jasne używajcie go sobie ile chcecie ;-)
Majuska - ten gościu może na zdjęciach nie robi szału, ale oglądałam go w Hooligansach i powiem szczerze, że parę razy się oblizałam:-D:-D:-D ciekawa jestem jak sobie poradzi z rolą Greya... ale ja też uważam, że mój stary jest lepszy:-D:-D:-D ej, a kto będzie grać rozpadającą się w orgaźmie Anastasię??? :szok:
Flo - chętnie obejrzałabym zdjęcia kanarkowego Maksia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry