Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiedzialam, ze chodzi o Wam o to ze smoczek nie pasuje takiemu duzemu dziecku.
), nawet u malutkiego dziecka jakoś mi smoczek nie pasi - dziwnie wygląda śliczna maleńka buźka przykryta wielkim kawałkiem plastiku 
;-) Ale podkreślam, że mówię tylko o walorach wizualnych 

chyba nie pojadę... 

, w związku z tym, że mamy solary,a słońce juz tak nie napierdziela jak latem, nie nagrzeją nam dostecznie duzo wody i co rusz jest jazda: ja mówie dogrzej gazem, a on, że nie trzeba, albo idzie włączyc piec, a za chwile leci wyłączyć, że już wystarczy. Jak mu mówię, że kiedyś pierd..lnę z tym jego pseudo oszczędzaniem to ma taką maksymę: Mieszkamy na wsi, na wsi sa problemy z ciepłą wodą
....mówię do tłuka, mamy nowy dom, został zaprojektowany i zbudowany tak, żeby nie miec w nim problemów żadnych, a zwłaszcza związanych z woda i kanalizacją..no to się zamyka na chwilę. Oszczędnośc jest taka, że jak mam letnią wode, to z kolei musze zużyć 15 razy więcej płynu do naczyń, żeby umyć naczynia, bo nie wszystkie włożę do zmywarki i tym podobne rzeczy ........nie wytłumaczysz...
marsjańskość jest i będzie