reklama

Ciąża po 40

Ile miały Wasze dzieciaki jak zostawiłyście je na noc? ja chyba jeszcze nie jestem gotowa... :baffled:
Andzike ja jestem wyrodna matka i Kubula miał 9 miesięcy jak zostawiłam go na całe 2 tygodnie.
a poza tym dzień dobry słoneczne wszystkim.
Sandy współczuje przeżyć :-( dobrze że Wam się nic nie stało.
Zoyka - na rocznice idziemy na kolacje albo sobie robimy jakiś miły wieczór - prezent to najczęściej książka, czasem jakieś biżu. Mój m. ma w październiku 40 urodziny i konceptu nie mam...

Ostatnia edycja:
reklama
Ollena, a mozesz im udowodnic ze wyslalas? W sensie pokazac wyciag z konta labo cos w tym guscie?

Zoyka, nie przejmuj sie. Karol tez glupio reagowal jak zalozylam okulary przeciwsloneczne - wyraznie nie poznawal. Z kolei Jenny po prostu zaczynala plakac i przy niej musialam chodzic bez okularow. Karolowi pomoglo zakladanie okularow na jego oczach, Jenny nie.

Był pan do pralki :baffled: Spryskuje, szoruje, walczę z osadami, cudami i innymi resztkami prania... Jak powalczę to mam wlać 1/2 litra octu spirytusowego (poleciałam po ów do sklepu) nastawić pralkę na gotowanie i już... a potem zadzwonić jak nadal się coś dziać będzie. A pralka mi jeszcze posłuży jeśli to jest to co ON myśli...

Sandy współczuję .Zoyka nie pomoge bo rocznic nie obchodzimy w przyszłym roku zrobimy wyjatek bo to ćwierć wieku:-).Majuska kolektory fajna rzecz oby jeszcze klimat sprzyjał.Może w PL jakieś tanie alternatywne źródło ciepła powstanie i będziemy baseny mieć w ogrodach z gorąca woda w zimie;-).Kłaczku cieszę sie ,że ciutke zdrowiejecie.Ollena do mnie co rusz przychodzą niby nie zapłacone faktury za wodę i nawet kiedys się wściekłam i zadzwoniłam był spokój przez 3 miesiace i znów zaczęły przychodzić upomnienia wywalam do kosza na śmieci bo wiem ,że płaciłam:tak::tak:Ja małej to na dłużej niż bytność u lekarza jeszcze samej nie zostawiłam i na razie raczej nie szykuję się na to by zostawić. i nie dlatego żem nadtroskliwa lecz nie ma po prostu okazji i sposobności.Słoneczko dziś cudne ale to już jednak nie to gorące letnie ani to ostre wiosenne takie miło usypiające i leniwe ale korzystajcie póki jest:-D.A Anka to mogłaby napisać :tak:wiem ,ze czasu ma niewiele ale ciekawam jak u nich:tak:

sześć!!

Ollena - tak jak napisałaś, my chodzimy późno spać, więc 21-wsza na spanie dzieciaków, to jest akurat dla nas.
Sandy - strasznie mi przykro z powodu wypadku, ale całe szczęście, że nic się Wam nie stało.

Kuba przeszedł dzisiaj dwa razy po jakieś 3 metry - czyli zaczyna się.

Ostatnia edycja:
Katrina gratuluje! ja bym sie cieszyla, to cudowne jak dziecko juz chodzi, wreszcie chodzi! :-) Ja mam polowe mniej problemow z Mia odkad chodzi :-)

Andzike ja raz zostawilam Patryka na noc jak zostal teraz z mm w szpitalu po migdalkach. Mie raz jak lezalam z Patrykiem po zlamaiu palca. Tyle i nie zamierzam wiecej z wlasnej woli, nie spieszy mi sie.

U nas codziennego placzu przed szkola ciag dalszy :-(

Dziewczyny ktoras zna sie na blogach? probuje sobie zalozyc i nie wychodzimy mi, czarna magia jakas...

Ostatnia edycja:
Nie pomoge... Tez sie zastanawialam nad blogiem, ale jakos ani technicznie ani pomyslunku na forme...

Karol mnie przeraza. Wrocilismy z zakupow, polecial jak zwykle do Karla, zagadal do Charmaine, a ona wlasnie szla do lekarza po recepte. Dala mu reke, a on poszedl z nia nawet sie za bardzo nie ogladajac za nami. Nie bylo ich z pol godziny, okazalo sie ze w przychodni kimnal krotko na kolanach, ale przebudzila go (nie moze dzwigac) i maly bez problemu wrocil za raczke. Zadnego placzu, stresu bo nas nie ma... Mowie Karlowi, ze to dziecko jest zbyt ufne, a on mi sie smieje, ze ma mnie 24h/d, to potrzebuje zmiany, ale tak serio, to nie do konca mi sie podoba ta "cyganskosc" malego.

reklama
On mi w poludnie zwykle zasypia na kolanach - przytula sie i po chwili go juz nie ma. Ale on zasnal na kolanach obcej osoby!! I po obudzeniu tez jakby nigdy nic - matka mu juz nie potrzebna chyba.
A jednak dospi dzis jeszcze...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry