reklama

Ciąża po 40

I u nas pięknie było, tak idealnie, ale boję się, że to ostatnie podrygi lata...
W związku z tym stwierdziliśmy dzis ze starym, że musimy pomyslec nad przeprowadzką na stałe w jakieś rejony gdzie jest zawsze ciepło, jakaś Kalifornia, ewentualnie Hiszpania, przeciez wszędzie sa jakies kundle do strzyżenia, może jakos przeżyjemy:-D..i wyznajemy maksymę, że nigdy nie jest za późno na nic:-D

Flo jestem zachwycona garderobą Maksa, ten płaszczyk i te porteczki na szelkach - bomba:-D

Zoyka , za Julką to się wparku chyba wszyscy oglądają, co ?

Oglądam Must be the music, ale zaraz na Przepis na życie przełączam...oraz dopijam wczorajsze winko:sorry2:

reklama
Witam i tak jak zapowiadali mogę zaśpiewać "oprócz błękitnego nieba ..." ładnie ale tego błękitu mi brak ,a w ciągu tygodnia już ma być chłodniej i maja byc przelotne deszcze.Flo mnie sie Maks w zółtym podoba ,a żółty + ciemnoniebieski jest super no ale to moja opinia i oczywiście dla Ciebie może być "kanarkiem" dla mnie jest słoneczkiem z niebieskim na niebie:-).Majuskaja tez myśę,o kraju cieplejszym mnie jako ś Francja by pasiła ,Hiszpania ,Portugalia ,Grecja :-D.Zoyka Julaska do zacmokania i też myslę ,że ludziska z rozkosza ogladaja małą laleczkę :tak:

Hej hej
Zoyka - masz śliczną córeczkę!
Majuska - dzięki. Ta kurteczka mi spać po nocach nie dawała, drogie to było jak zaraza, ale stwierdziłam, że musimy mieć i jest świetna, mięciutka, miła.
A o ciepłych krajach też mi się zdarza marzyć... tylko tybetaniszczu by było gorąco.
Jak tam Mars, żyje?
Azula - ja tam nieskromnie uważam, że moje dziecko we wszystkim ładnie wygląda, jako kanarek też ujdzie ;)
Kłaczku - zazdrościmy słońca, u nas się dziś pogoda skiepściła, wczoraj było pięknie.

Wyczailiśmy niedaleko nas piękne miejsce spacerowe. Ma same zalety. Pola, las i nisko przelatujące samoloty, bo lotnisko tuż tuż. Adam specjalnie szukał takiego miejsca, żeby dobrze było te samoloty widać, bo Maks aż piszczy z emocji jak coś leci. Wczoraj tam byliśmy z Maksem i Jego Wysokością Psem. Po raz kolejny doceniłam x landera. A poza tym widziałam niesamowity sposób spacerowania z psem... Facet przepycha się przez chaszcze wielką terenówką, a pies biegnie obok :szok:.

Hej, hej :-)
Myślałam, ze Was nie doczytam po takiej przerwie, ale wcale nie było tak źle :-D
Korzystając z ostatniego w tym miesiącu wolnego weekendu spędziliśmy czas aktywnie, na grzybach (w końcu!!!:-D:-D:-D) na działce, w odwiedzinach u chrzestnej Kacpra itp itd, jakoś mi się nie chciało komputera odpalać w weekend...:sorry2:

Hej dziewczynki,

Zrobilam zupe pieczarkowa, lazanie, jakos dzis mialam duzo czasu, bo Patryka zaprowadzil do szkoly jeden z tatusiow a mm odebral pozniej dwojke.
Mia padla juz o 10 o dziwo, wiec przed 12 wstala, bardzo idealnie, przed 19 pojdzie spac.
Od 2 wieczorow daje jej do mleka wieczornego paadol i spi idealnie, bez tego co chwile placz, ale nie ma sie co dziwic wszystkie trojki ida na raz, jedna juz przebita, reszta przeswituje..

Flo Maks jest swietnie ubrany, no w zoltym wprost cudownie i te kurteczki.. miodzio!
Swoja droga wygodne katanki dla maluchow? Zamowilam Mii na 2 latka jeansowa katanke i zastanawiam sie czy jej bedzie wygodnie w tym.
U nas dzis jakies 17 st, slonce wreszcie swieci, winde nam naprawili wiec wreszcie moge wyjsc..
Mia schudla 0,5 kg, wazy 10kg. Normalne ze dziecko chudnie?

Zoyka Julka jest cudna i jak zobaczylam te krotkie rekawki to mi zal dupe scisnal.. doslownie, wiec nawet na FB nie chcialo mi sie komentowac.. A tak serio to ma fantastyczne te wlosiska, niech przysle troche ciotce prawie łysej!

Majuska ja tez o tym mysle, tzn razem z Marsem bysmy chcieli gdzies indziej, Mars mowi ze wszedzie oby nie do PL..:baffled:

Ostatnia edycja:
Ollena ja już zgłupiałam, to Patryk chodzi do przedszkola, czy do szkoły?? nie wiem czy to normalne, że dziecko chudnie, ale może to jakieś niedokładności wagi, co ?

Andzike jak to ostatni wolny weekend w tym miesiącu ?? widziałam na FB te grzyby i zazdraszczam , bo u nas niestety niet:no: zreszta jak jechać łazić po lesie ze "zwichniętym " Marsem:sorry2:

Mars juz lepiej, chyba będzie chodził, no i uchachany bo chyba nawet jakies odszkodowanie wyrzeźbi za ta nogę, oczywiście nie omieszkałam mu oznajmić, że do podziału z żoną to ma być, za szkody doznane na mojej psychice:-D

tak sobie pomyślałam, że ja właściwie lubię moje rodzinne miasto i moją obecna gminę, i wogóle Bieszczdy mam niedaleko, tęskniłabym chyba.....w takim razie na lato tu, a na zimę wyprowadzka gdzieś do ciepłych krajów, strzyc kundle mogę wszędzie przecież:-D

Ollena katany sa różne i z bardzo miękiego jeansu i z tego grubszego ale dla dzieci i tak jest to w miare mięciutkie Amelia miała na 74 cm ale juz wyrosła ,a teraz mam jedna na 86 cm taka z grubszego jeansu i na 92 z tego cienkiego i zawijam na razie rekawy dobrze zrobiłas katanki sa fajne:tak:Andzike ,a My z M i Amisia pojechaliśmy na cmentarz na rowerach i potem kawałek dalej do lasu M pochodził ze smokusią i zbierał szyszki ,a ja na szybko nazbierałam kilka maslaków i rydzy nawet sie nie spodziewałam ,że cokolwiek bedzie.Ale raczej takie grzybobranie z prawdziwego zdarzenia to za kilka lat bo teraz z małym dzieckiem nie za bardzo

Majuska - no ba!!!! U nas Pani groomerka sobie liczy 40 Euro za oporządzenie pieska. Za samo obcięcie pazurków 10E płaciliśmy. Czyli nie tylko w Polandii pieski się zaprowadza do salonu piękności.

Mam do Was pytanie - do czego dodajecie sezam?? Podajcie proszę jakieś przepisy na wątku kulinarnym.

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska ja tak z przyzwyczajenia pisze bo ta szkola kolo przedszkola. Juz poprawilam na szkole.
Miło, ze Mars bedzie zyl! :-)

Azula mam nadzieje, ze bedzie dobra na nast wiosne, zamowilam na 2 lata.

Katrina to nie tak... W IE fryzjer dla psow to norma, w PL to coraz bardziej popularne ale jeszcze nie porzadek dzienny. Pazury psom obcinac?! to do niedawna nie miescilo sie nikomu w glowie, teraz w wiekszych miastach pańcie pieskom obcinaja ale to akurat nadal rzadkosc w PL.
Tak jak w Stanach to norma, ze faceci chodza na oczyszczanie cery, reguralne pedicure i manicure, na wosk. U nas to kosmos i taki facet to gej i ciekawe kiedy w PL bedzie to na porzadku dziennym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry