reklama

Ciąża po 40

Andzike jeszcze Ollenie wykraczesz:-D ..uśmiałam się z tych futrzaków:-D

Ja sie bałam, że tak tu dziewczynom sugerowałam dołączanie do Flo, że jeszcze sama wpadkę zaliczę, ale właśnie @ przyjechała:sorry:

reklama
Ollena - kolor rzygowin? no jakiś taki:
longsleeve orange&beetles nosweet
( to na górze, znaczy bluzka)
w ogóle mnie te rzeczy nie biorą, niby w robale, a jakieś nieciekawe.
Flawless jest fajny, a ten nosweet jak dla mnie paskudny.

Andzike - no co Ty, nie dasz się namówić? A podobno dla towarzystwa Cygan dał się powiesić... Liczyłam na Ciebie.
No co , sama tu będę rosnąć duża okrąglutka i zrzędzić?

Flo będziesz nasza królowa rządź:-);-),a której i co sie trafi któz to wie:tak:.I ja tez napisałam ,ze mnie to nie bardzo ta kolekcja kreci ta flawless jest fajna no te pumpy zwłaszcza na chłopcach jednie mnie odpychaja :eek:

Cześć,

Humor mam lepszy jak zobaczyłam zdjęcia. W ogóle fajnie było. Obie się napociłyśmy żeby uchwycić momenty. Julka jak dorwała wózek to jeździła nim jak oszalała i zawsze nie tam gdzie były lampy światła i sceneria. Sesja musiała byc taka pozowana bo zażyczył sobie producent ubranek . Babeczka zrobiła mi jeszcze fuul zdjęć takich dla ans juz bez tej sukieneczki falbankowej. Podoba mis ie. Nawet się wzruszyłam :)

Mam na razie tylko kilka ( z maila). Resztę dostaniemy w tygodniu.

Zobacz załącznik 582695Zobacz załącznik 582696Zobacz załącznik 582697Zobacz załącznik 582698

Zoyka, Jula jest urodzoną modelką! Ja bym dziecięciu czegoś takiego nie włożyła, to inna sprawa, ale Julka ma wdzięk i "to coś". Jest super. A ostatnie zdjęcie jest najlepsiejsze!

Majuska - pytałaś jak to było z tym domyślaniem się Adama. No nie, żadne hormony, jak zwykle do rany przyłóż jestem ;-). Jakby za każdym razem jak zołzowacieję oznaczało to ciążę to musiałabym mieć mioty wieloraczków po kilkanaście razy w roku.
Pojęcia nie mam co mu podsunęło taką myśl. On też, bo dopytywałam. Tak mu się zdawało i już...

reklama
Olena - będą też zdjęcia w ubranku normalnym-takie dla nas. I są też Julka +jarek. Cudne !

To Miia w tym kapelusiku słomianym ? :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry