Hej!
mam nadal deprechę i weny brak, jak ja tego nie cierpię
Asia Bobo-vita ma takie słoiki w których juz w obiadku jest pół żółtka, poszperaj na półkach słoikowych w markecie, jest napis na słoiczku, jak nie dawałam tego obiadku to wrzucałam do zupy roztarte pół żółtka z ugotowanego wcześniej jaja na twardo. Żółtka to pikuś, dla mnie czarną magią był ten gluten, ale okazało sie to byc dziecinnie proste w końcu;-)
Paćka nadal nieciekawie, jutro jedziemy do pediatry na osłuchanie. Wczoraj cały wieczór spędziłam z nią u nas w łóżku, nie dała się za Chiny odłożyc do łóżeczka, dopiero po północy staremu sie jakos udało, chociaz nie obyło się bez wrzasków. Przez to nie oglądałam wczoraj Przepisu, co się działo ??
mam nadal deprechę i weny brak, jak ja tego nie cierpię
Asia Bobo-vita ma takie słoiki w których juz w obiadku jest pół żółtka, poszperaj na półkach słoikowych w markecie, jest napis na słoiczku, jak nie dawałam tego obiadku to wrzucałam do zupy roztarte pół żółtka z ugotowanego wcześniej jaja na twardo. Żółtka to pikuś, dla mnie czarną magią był ten gluten, ale okazało sie to byc dziecinnie proste w końcu;-)
Paćka nadal nieciekawie, jutro jedziemy do pediatry na osłuchanie. Wczoraj cały wieczór spędziłam z nią u nas w łóżku, nie dała się za Chiny odłożyc do łóżeczka, dopiero po północy staremu sie jakos udało, chociaz nie obyło się bez wrzasków. Przez to nie oglądałam wczoraj Przepisu, co się działo ??
Sa dni ,że wcale nie daje słoiczka ale ze słoiczka tam wkaładam co ugotuje sama rozdrabniam troche widelcem i wiem ile powinna zjeść ale wtedy M skarzy sie ,ze nie dosoliłam i nie doprawiłam ,a dla samej Amisi to nie warto gotowac
I w sumie od tego te słoiczki sa by je dzieci jadły to tak samo o serkach czy jogurtach ,,kiełbasach itp itd mozna pisac bo samemu tez mozna je robic ale po co jak można kupić gotowe.
Jutro będzie potrawka z kurczaka z ryżem.
.
I nie wiem co jest takie parcie na to gotowanie w domu ja lubie półprodukty .Można by szyć,szydełkować nawet tkać samemu tylko po co????? Gdybym miała mnóstwo kasy w domu gotowałabym dla przyjemności jakby mnie naszła ochota ,a niestety wiele rzeczy musze robić z konieczności.Amelia je niedużo zwłaszcza obiadków woli jakies owoce serki itp więc mi sie kalkuluje kupić obiadki w słoiczku rozmnożyć i dosmaczyc naszym jedzeniem Flo Maks niebawem będzie miał sie zkim bawić:-),Katrina sa psy o instynktach morderczych np teriery sa o instynktach opiekuńczych np owczarki u nas mastifka mordowała jeże ,ptaki ,a mieli śmy podhalanke która stołowała się razem ze szczurem
PS jak nauczyć Amelke chodzić w spinkach włoski co prawda po mału ale rosna w opaskach materiałowych chodzi w czapkach tez ,a spinki notorycznie ściąga