reklama

Ciąża po 40

hello

Ollena - w tym roku będą się uczyć czytać samodzielnie, teraz uczą się słówek. Co tydzień dostają po 10 nowych słówek do zapamiętania. Te książeczki o których piszesz to na pewno bardzo proste książeczki będą, więc spokojnie da sobie radę.

Dokonałam wczoraj zakupu butków dla Kuby. Podobały mi się, ale były trochę drogie, zagadałam z Panią, opuściła nieco cene i kupiłam.

reklama
Ollena ołówek kopiowy i tez da się zrobić płukankę.;-):-)Tak jeszcze w szkole robiłyśmy:tak:ale kup profesionalną bo przy tej z ołówkiem nie można było przesadzic bo można było mieć włosy w fiolecie.Katrina fajne te buciki Amelka też ma takie z tym dodatkowym zapięciem na rzepa -świetna sprawa:-D

Ollena - słówka typu: is, it, in, on, out, and - czyli takie proste i podstawowe słówka.
Rozglądnij się tu w aptece tez na pewno dostaniesz płukankę w kolorze srebrnym, albo kup farbę o kolorze ashen i połóż na chwilę. Oczywiście na rozjaśnione wcześniej włosy - ja tak zawsze mam robione.
Jak chcesz, to postaram się jutro zerknąć u nas i może Ci wkleję.

azula - te butki są super bo:
- zapina się je zameczkami (od wewnętrznej strony albo zewnętrznej - jak kto woli),
- maja sznurówki, czyli samemu można dopasować wysokość zawiązywania do podbicia dzieciaczka,
- są butkami, które oddychają, więc spokojnie może je nosić w domku i nóżka się nie poci (są skórzane).
No cena tez nie jest niska (przeważnie 50-55 Euro), ale ja zawsze poluję na wyprzedaże - te kupiłam za 35E.

Ostatnia edycja:
Hej , hej, hej :-D

Ja już od rana wstałam z jakims dziwnym samopoczuciem, mdli mnie cały dzień , głowa ćmi...nie wiem co to, ale przeszla mi nawet przez myśl ciąża:szok:...odpukać:-D:-D:-D..tak więc nie będę zbyt błyskotliwa w tym poście , pije herbatke i ide leżeć po kołderkę.

Flo, Katrina...wspaniałomyślnie wybaczam i dziękuję w imieniu Pani Żaby za spóźnione zachwyty:-D:-D Flo nabyłam dziś zestaw pieknych spineczek z brokatem, będę focić niebawem wpięte w bujną okrywę:-p

Flo , ale Maks daje czadu:-D:-D, chyba najlepszą jego koleżanką jest Balbina, co nie? przy tych szafkach z chlebem ?:-D

Andzike, a jakbyś tak naprawiła żuczka, sprzedała i za te kokosy z nadgodzin kupiła nowego Pana Żuka:-)

Ollena ja tez mam takie odczucia, że przeginają z tymi zajęciami i programem w szkole, ale czy wymagają tego mocno od dzieci? w sumie mówi sie o tym, że szkolnictwo w IRL i w Anglii nie jest na wysokim poziomie, ja tak na prwde nie znam tematu osobiście, znajomi mi mówili, byc może sie mylę;-) A dużo tam u was osób z psami ?

Katrina ładne butki:tak:

Ja dziś zaatakowałam Lidla, było sporo dziecinnych rzeczy, kupiłam Paćce skarpety, rajstopki i polarek, reszta zimowej kolekcji chyba w poniedziałek ma być.

Asia chodzika nie miałam, uznałam za zbędny wydatek, nie wydaje mi się aby Patrycja cokolwiek przez to ucierpiała, śpiworek miałam z X-landera, ale nie używałam wogóle , jak coś to kocem okrywałam, zresztą myśmy dreptali sporo na nóżkach zeszłej zimy, bo u mnie na wsi nawet nie było gdzie pospacerować wózkiem:sorry2:

Mój stary miał dzisiaj stłuczkę, facet go nie widział i w niego wjechał:sorry2:przez to bachor został wybrany ze żłoba dopiero o 17 :-D

Majuska - u nas Lidl niestety zamknięty do przyszłego czwartku (remont). Spodziewam się, że w związku z ponownym otwarciem będą super promocje. W poniedziałek (w ubiegłym tyg.) kupiłam dla Kubusia w Lidlu cieplejsze rajtuzki, skarpetki z ABS-ami oraz kurteczkę i 2 pary ogrodniczek dżinsowych.

Też dzisiaj odwiedziłam Lidla. Była godz 12. Udało mi się kupić tylko rajstopki bo z innych rzeczy nic już nie było :szok: W poniedziałek pójdę wcześniej bo chce dresik.

Majuska - czyli znowu będzie kasa ze stłuczki :)

Olena - mogę Ci wysłać ale podpowiem Ci inne rozwiązanie. Wella ma szampon który nadaje odcień platyny i neutralizuje żółty odcień i na pewno jest w Ir

Wella, Regenal - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

reklama
Zoyka - tylko, że mało tu mają produktów z Welli. Ja sama przez kilka lat "sprowadzałam" sobie z Polski farbę z Welli, ale odpuściłam w końcu, bo tu woda jest inna niz w Polsce i włosy miały kolor coraz bardziej żółty niż platynowy. Teraz chodzę do znajomej fryzjerki i ona mi dobiera kolor.

Ollena - szukaj czegoś takiego:
http://compare.ebay.co.uk/like/171063912280?ltyp=AllFixedPriceItemTypes&clk_rvr_id=527651138589&crlp=1_262531_281231&UA=%3F*F%3F&GUID=3b23741413c0a56ca646ce66fa95cd57&mt_id=635&query={query}&fitem=171063912280&linkin_id=8060231&kw={query}&sortbid=21&crdt=0&ff4=262531_281231

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry