Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, chłopaki bawili się raczej osobno;-) potem wpadła jeszcze sąsiadka z Felicją, więc miałam małe przedszkole
między Felicją i Kubusiem jest tydzień różnicy (Kuba jest starszy), a to Felicja próbuje już wstawać, stabilnie siedzi i raczkuje, Kubuś posadzony jeszcze się gibie :-) jednak co dziewczyna to dziewczyna 

wyciągała mi z pod czepka pasemka do utlenienia i tak się zapędziła, ze wyciągnęła prawie wszystkie włosy
oj pięknie wtedy wyglądałam, naprawdę pięknie

), a dojadę tylko na podsumowanie naszej faktycznej pracy przy Projekcie i kolację. 

Flo zazdraszczam basenu ale w obecnej sytuacji wydatek 40 zł na godzinę pływania nie wchodzi w grę
:-(Do zapłacenia oprócz tego co zawsze w tym miesiącu dochodzi OC oraz kurs który M zobowiązał się zrobić we własnym zakresie w związku ze zmiana pracy.No jeszcze chyba szczepienie Amelki .Andzike świetne chłopaczyska
,a że się leja to normalka.Zoyka Julcia tez w którymś momencie zacznie wstydzić i tez kryć się za mamą /tatą przed obcymi.Fajnie ,że jest taka otwarta i chętna do ludzi.Amelka tez taka jest i tez niektóre dzieci przed nią uciekają .Ale po jakimś czasie się przekonują i bawią się z nią.A nie wiem czy wam pisałam ,że M zrobił mi masło orzechowe

Pycha:-)
jest z tym roboty ale polecam przepis wzięty z neta
:-)Z tym ,że wychodzi tego naprawdę niewiele ,a znika błyskawicznie:-(.Lece do garów

..co do wiedźmina..podobałabyś się mojemu staremu
jedź na te integracje kobieto i nie histeryzuj już

...co do "zmieniających" sie psów u fryzjera i weta, mam to na codzień, święta prawda, czasem właściciel za pierwszym razem nie dowierza mi na słowo, że jego pies nie będzie zażynan ani żywym ogniem palon, dopiero za którymś są w stanie zostwić swojego sierściucha sam na sam ze złą groomerką ..i dopiero wtedy mogę go obciąć jak należy i robota trwa średnio o 40 % czasu krócej..co do ciąży..teoretycznie jest możliwe, niby tabletki biore regularnie i przykładnie ( ale TY tez brałaś
) no i jakiś tam seks się uprawia
, dzis mnie też lekko rano muliło, ale już przeszło
,nie wiem jakie rękawiczki, jedynie czego jestem pewna to, że powinny być w kolorze czarnym
...zielone włosy
..wariat

)

) ja tam uważam, że raz na "ruski rok" czas powinno sie dziewczynke tak wystroić, każda z nas chyba chciała kiedys być księżniczką, chociaż przez 5 minut, prawda??
Miałas rację, stary cały podjarany bo dostanie chyb az ubezpieczenia więcej niz auto warte ( takie ma super auto
)