reklama

Ciąża po 40

Ollena - po pierwsze każdy właściciel psa powinien mieć opłacone Dog Licence - u nas jeździł Pan i kontrolował. Myślę, że właściciel może tez na tej podstawie, albo tak jak sama napisałaś - chodzić po mieszkaniach lub zrobić tzw. wywiad środowiskowy.

reklama
azula - brzmi smakowicie, faktycznie trochę paprania jest z tym oddzielaniem skórek, ale chyba efekt wart jest wysiłku:-D Nadrabiam zaległości towarzyskie po miesiącu siedzenia w pracy, właśnie wyszli od nas znajomi - koleżanka przyniosła boskie ciasto dyniowo-kakaowe ze śliwką:-p niebo w gębie, mimo, że za dynią nie przepadam,ma mi przesłać przepis, wrzucę na kulinarny jak dostanę.
Flo - faktycznie, zadumałam się nad rękawiczkami, mamy takie z jednym palcem, są jeszcze dobre, ale czy to usatysfakcjonuje małego Księciunia? :sorry2:
katrina - psychicznie to ja odpoczywam w pracy :-D nie muszę w tym celu wyjeżdżać:-) ale obiecałam sobie, że nie będę Wam już na ten temat marudzić, zamierzam się dobrze bawić i nie uschnąć z tęsknoty za chłopakami :-)

Azula nie widze u Ciebie roznicy w pisaniu ;-)

Katrina
my nie raz dawniej mowilismy o zaplaceniu licencji na psa, ale my tak mamy ze gadamy miedzy soba ze trzeba i na tym sie konczy bo zapominamy o temacie ;) Narazie nt psow cisza wiec nie bede lamentowac i planowac przeprowadzki ani wyprowadzki psa. W kazdym razie ojciec Marsa sie nie zgodzil zeby ja wziac. Brat Marsa tutaj mial ja wziac choc na chwile ale sami mieli psa i wczoraj zostal chyba zatruty przez kogos :( wieczorem dostal drgawek, dziwnie sie zachowywal a rano juz nie zyl :( takze nie oddam im na bank..

Witam się z kawą :-)
W ramach nadrabiania zaległości towarzyskich za godzinę odwiedzi mnie przyjaciółka z synkiem:-D wypijemy szybką kawkę i idziemy na spacer, o tej porze jest jeszcze w miarę ciepło.

Miłego, słonecznego dnia :-)

O qrde, od razu widać, że była dziś piękna pogoda, taki ruch na wątku, że ho ho :-D
My też spędziliśmy przemiły dzień - byliśmy na długim spacerze w parku, a potem Kacper pokazywał 5 mies. Jaśkowi swoje zabawki:-D

Zobacz załącznik 586363Zobacz załącznik 586364

Zwróćcie uwagę na mega męska kolor bodziaka - nie mogłam mu się oprzeć pomimo tego, że jest rushoffy - kosztował 1zł, jest z super mięsistej porządnej bawełny i do tego ma wytłoczone koniki:sorry2:
Poza tym prawdziwy mężczyzna nie boi się różu! :-D:-D:-D

Ollena - Tobie też zazdroszczę morza :-) mimo, że polskie niedługo zobaczę :tak: Mia wygląda bardzo dorośle z nową fryzurą!

reklama
a wiesz Andzike,ze kolor w ogóle nie zwrócił mojej uwagi ? Kacprowi w nim do twarzy. Widzę ,ze lubi siedzieć tak jak Julka. Okrakiem . U chłopaka to raczej bez różnicy ale u dziewczynki ma znaczenie. Ponoć od takiej pozycji są potem krzywe nogi i lepiej aby dziecko siedziało na nóżkach .
co to widok czarno-biały w tle ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry