reklama

Ciąża po 40

Zoyka - czy pamiętam? uwielbiam tą piosenkę, zawsze mam ciary jak ją słyszę :-)
W tej nowej ta młoda laska z super cyckami mnie dobija :-D ale trzeba im przyznać, że jak ze cztery lata temu kupiłam sobie w outlecie parę ich staników to są w super stanie do tej pory - a specjalnie się z nimi nie cackam i piorę razem z resztą prania w pralce...
To, że cycki mi się skurczyły to inna sprawa...:baffled:

Miłego dnia, my dziś jedziemy na obiad imieninowy do mamy Pawła, zabierając ze sobą moją mamę... zapowiada się uroczy rodzinny dzień :baffled::sorry2::-D

reklama
Moj rozmiar nie wiem czy maja, chyba ze 70 C/D jest dostepny a najlepiej 65C.

Azula Mia lubi spinki juz teraz ale ta grzywka w oczach i ciagle przypinanie spinek bylo upierdliwe bo trzeba bylo pilnowac zeby nie oslepla ;)

A jaka to była piosenka w tej wcześniejszej reklamie ?? Ogólnie to firma jest spoko i na pewno ma superową bieliznę, to była moja konkurencja w poprzedniej robocie i zawsze nasi zazdrościli im pięknych modelek, nasze były troszeczke "gorsze":-D

Azula a jakbys klawisz wyjęła i tam jakimś patyczkiem wacikowatym poczyściła wszystko?

My też dziś od 6 buszujemy, w tygodniu sie śpi do 7, 7.30, ale w niedziele wiadomo - 6 rano:baffled:, bylismy n azakupach obuwniczych, chciałam jej kupic takie fajowe kozaczki Lasockiego skórkowe, ale się w "łydzie" nie dopięły, żałowałam, ale kupiliśmy jakies takie inne trzewiki, zreszta to wszystko odbywało się w spazmach i histeriach, więc po prostu zakupki były samą przyjemnością:baffled:..teraz bachor śpi

A ja kolejny dzień mulenie, zwroty głowy i syf w ustach......co to cholera jest ????

Majuska skoro sobie zyczysz to trzymam kciuki zeby to bylo NIC.
Mnie boli zoladek, znowu jedzeniem wszystkiego sobie zaszkodzilam..
A jeszcze dzis na grilla idziemy, cos czuje ze nic nie zjem.

Ja kupie Mii jakies zimowe w terazniejszym rozmiarze a drugie w wiekszym kupie na SALE grudniowym w Zarze:)

Majuska ja proponuję test ciążowy :tak: :biggrin2:

Andzike miałam pisać też o tych nóżkach i siadaniu. Nasza Pani w klubie malucha bardzo zwraca uwagę na to, by dzieciaki tak nie siadały. To ma związek ze stópkami i kątem odchylenia chyba. Właśnie proponuje ona przekładanie dzieciaków tak jak pisała Zoyka, by dzieciak siedział na nózkach i stópkach.

Zoyka Julka wysiedzi tak przed tv? Mój to tylko daje radę na reklamach :-D

A u nas, że tak powiem średnio. Mój D. tak mnie denerwuje, że mam dosyć wszystkiego!

za tydzień powinnam dopiero miec @, jak nie dostane to wtedy będe testy robić, raz kozie śmierć;-)..ale stary ma minę nietęgą:rofl2:..ja to sobie tego wogóle nie wyobrażam, zreszta nikłe szanse na ciążę, a i w żadnej dotychczasowej sie tak nie czułam:sorry2:

Angelka, tak to jest, że co rusz którąś z nas Mars doprowadza do szału:sorry2: może z łokietka go?;-)

angelka nie ze wzgledu na stopy tylko ulozenie nog w kolanach.

Majuska ja tez czekam na @, cycki jak donicki, ospala jestem i nietomna, a ze spirali nie wierze w 100% to dopoki nie ujrze @ to bede sie bala. Oj baaardzo!

Majuska ale to by były jaja z tą ciążą :szok:

Poprzednia piosenka z reklamy Intimissimi : Intimissimi: Be Italian - muzyka i piosenka z reklamy

Byliśmy w centrum zabaw dla dzieci. Łeb mi paruje. Julka rządziła. Nie dała sobie odebrać żadnej zabawki i wszystko było jej. Kłóciła się i dzieci jej ustępowały. Masakra. Mam aspołeczną córkę.

Weszliśmy na chwilę do Smyka przymierzyć czapki.Są juz z kolekcji zimowej. M stał na zewnątrz, Odwróciłam się a Julki nie było. Normalnie wpadłam w panikę.Latałam,szukałam i nic. Juz mi przyszło do głowy ze ją ktoś uprowadził...
Zaalarmowałam obsługę. Zawołałam J. a on oczywiście zamiast szukać to komentował fakt ze ja zgubiłam. W końcu ja usłyszałam jak wołała :mama jes ,mama jest. Aż mi mnie głowa rozbolała i tyle było z przymierzania ...Teraz śpi.

Angelka - Julka wysiedzi. Bardziej przy Epoce Lodowcowej, Królu Julianie lub przy Kiepskich niż przy bajkach dla dzieci. To tak od niedawna, poprzednio tez tylko reklamy. Jednak ku mojej radości zaczyna i oglądać bajki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobra dziewczyny nie panikować ,nie podniecać się nie frustrować tymi "ciążami" co ma być to będzie ;-).Zoyka ja to bym się już chyba ze strachu posr..a ,a J zachował się okropnie:-(podpadł mi :tak:A to nasz spacerek 100_1797.jpg100_1818.jpg100_1808.jpg100_1809.jpg pogoda jakaś dziwaczna niby za zimno nie jest ale lekko tez nie da się ubrać

Załączniki

• 100_1797.jpg
    100_1797.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 84
  • 100_1818.jpg
    100_1818.jpg
    69,3 KB · Wyświetleń: 80
  • 100_1808.jpg
    100_1808.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 84
  • 100_1809.jpg
    100_1809.jpg