angelka123
i tylko nadzieja......
Witam Dziewczęta!
Flo na mojego też dzisiaj wszyscy z zaciekawieniem zerkali, gdy wsiadając do auta uparł się, że będzie siedział przy kierownicy a D. ma siedzieć w jego foteliku i w tej konfiguracji mamy jechać do lasu! Masakra! Jak on się drze!
Andzike ooo do Łodzi mówisz małżon jeździ? To zabierz się z nim i wpadaj na drina do mnie
Ollena pięknie Mia wygląda! Tak subtelnie i elegancko!
Wracam tyrać. Sezon zaproszeniowy powoli się zaczyna i przygotowań ogrom. Ale lubię to bardzo! Poki co
Flo na mojego też dzisiaj wszyscy z zaciekawieniem zerkali, gdy wsiadając do auta uparł się, że będzie siedział przy kierownicy a D. ma siedzieć w jego foteliku i w tej konfiguracji mamy jechać do lasu! Masakra! Jak on się drze!
Andzike ooo do Łodzi mówisz małżon jeździ? To zabierz się z nim i wpadaj na drina do mnie
Ollena pięknie Mia wygląda! Tak subtelnie i elegancko!
Wracam tyrać. Sezon zaproszeniowy powoli się zaczyna i przygotowań ogrom. Ale lubię to bardzo! Poki co
na szczęście Patrycja spała do 7, a nie jak zwykle w niedzielę do 5.17, więc ja jak wstałam to stwierdziłam, że może będę żyć, mój stary nadal tego nie wie
, no , a zaraz mam jeszcze yorka , to taki mój VIP, więc się zgodziłam, bo wczoraj już nie miałam kiedy
......ale na poważnie, to lubię yorki, mam tylko ze dwa, trzy takie , których nie znoszę bo są totalnie rozpieszczone i zero respektu, ale reszta jest zwykle przestraszona i trzęsąca się i opanowałam już dosyć sprawnie obcinanie ich, więc robota idzie mi szybko i bez wysiłku, a pańciostwo zwykle odbiera psa zachwycone jego wyglądem. Gorsze o wiele są shihtzu i nie bardzo rozumiem ten szał na nie, bo teraz jest chyba ich właśnie najwięcej;-)chyba pseudo je taniej wyceniają niż inne rasy;-) Ignaś byl słodki, ale to jednak gabaryt, jest trochę schylania i walki , żeby do wanny włożyć i potem przy suszeniu, więc zmęczyłam sie o wiele bardziej niż przy Fifi. A wczoraj miałam bordera, kochane to to, mądre , inteligentne, no super pies, jak zgram zdjęcia to Wam pokażę ;-)

)
I jak Ktatrina nie mam w tym momencie weny by coś pisac.Życze jedynie zdrówka wszystkim chorowitym i ogólnie dla wszystkich wszystkiego co fajne i miłe .