reklama

Ciąża po 40

Hejka ,

skorzystałam z "promocji" na Papmersy w Realu. W sumie jestesmy do przodu o 23 sztuki. Robią nas trochę.... Normalnie karton bez promocji zawierał 132 szt . W promocji 111 sztuk W sumie w porównaniu do tych , które kupujemy w Lidlu ( 44 sz za 39 zł) to się opłaciło (111 szt za 79 zł).

kłaczku i co zrobili Karolowi ten cukier ?

[h=1]Test na autyzm[/h]
zrobiłam , wyszło OK . Nie było ani razu "rzadko" i ani razu "nigdy".

http://dzieci.pl/kat,1024253,page,2,title,Test-na-autyzm,wid,16073417,wiadomosc.html

reklama
hejka

Azula, Zoyka - tutejsze produkty Danone Kuba je i niec mu nie jest, polskie jadł przez 4 dni i buzia wysypana.
Ale z tego co pamiętam, to Alinka tez tak miała - jak tylko byłyśmy w Polsce i jadła serki, jogurciki itd. to zaraz miała krostki.

Azula - nie sądzę, żeby to był nikiel (choć ja mam miejscowo wtedy wysypane krostki), po prostu cos musi być dodawane innego niż tutaj i taka reakcja organizmu.

Rozwiązanie jest proste - produkty mleczne polskie - nie są dla Kubusia. Może jak bedzie starszy, to się z tego "wyleczy".

Karol ma wizyte za tydzien. Przez ten czas mam notowac ile pije kazdego dnia. I pobrac mocz... To moze byc ciekawe, juz widze jak sika na zyczenie do pojemniczka. :-D
No i wyglada z tego testu, ze Karol ma autyzm inaczej. Toz on mi do obcych na ulicy gada, a dzis malo sie gosc o kraweznik nie zabil, bo podjechal fura z wlaczona muzyka na full, a moje dziecko zaczelo break dance na chodniku odstawiac. Przyznam, ze sama malo nie usiadlam na chodniku ze smiechu.

Nasza gwiazda rzygnęła w nocy na całe łóżeczko, niby wszystko było ok, więc do żłoba poszła, w południe telefon ze żłoba, że ma biegunke, no to tatus wybrał, całe popołudnie spokój...no i bądź tu mądry....ponoć taka jednodniowa jelitówka teraz grasuje...no żesz kuźwa:baffled: ..a w kąpieli odkryłam na rączce odcisk czyjejś małej szczęki , pytam "co to? " Paćka : "Lena":-D

Mój Karolek przylatuje z IRL 1.11, ciekawe jak Paćka zareaguje , nie widziała braciszka z półtorej roku:tak:

Hej,
Mia ma gil po pas, kaszle odrywajaco ale to chyba dobrze, ze jej sie odrywa. Inhalacje caly czas robimy, pierwsze co zrobie jutro w PL to kupie inhalator.
Pakowanie nawet mi sprawnie idzie, zapowiadaja w PL piekna pogode na nastpeny tydzien, nawet ponad 20 st wiec niezmiernie sie cieszymy, bo rowery czekaja :-)) Za to biore caly przekroj ubran, od bluz po kurtki zimowe :angry:

To Mia z wczoraj, nie widze w tym nic SPECIAL ale ludzie sie zatrzymywali widzac ja i komentowali albo szeptali miedzy soba 'goergous, look at her' itp. No wiem, ze mam piekna coreka le zeby az tak? ;-)))

Zobacz załącznik 588782

Hej znów ma padać:eek:wieje ale i tak muszę z Amelka wyjść ,bo Ona jak nie wyjdzie to można z nią oszaleć:crazy:Kłaczku Karolek:-DOllena Mia jest ładna dziewczynką udały nam się dzieciaczki na 40-tkach:tak:A i ta chusta (apaszka) u Mijki bardzo mi się podoba:-DI chyba mrozów na listopad to jeszcze nie będzie kurtka przejściówka chyba by wystarczyła i jakieś ciepłe sweterki.Amelka ma nowa zabawkę stara klawiaturę;-)

reklama
No Ollena nie dziwię sie, że tak się zachwycali Mijką...gwiazda:-)...już widze jak moja Packa ta chustę zdziera i szarga nia po ziemi:-D:-D Ale Mia dumie nosi rożne modowe gadżety, wygląda rzeczywiście zjawiskowo i ta fryzura:-D Ponoć inhalatory, albo jak to u nas nazywaja nebulizatory robią straszną robotę i nawet się też zbieramy do kupna tylko nie wiem czy Paćka da sobie tą maszyneria pomóc:sorry:

Zoyka nie mamy żadnego sprzetu nagłasniającego, w sumie nasz dom nie jest duzy, więc Paćkę słychać dobrze z jej pokoju, no ale czy jest łobesrana tudzież łobrzygana to już ochotnik musi pójść sprawdzić:sorry:

Taki Fifutek kochany :

DSCF5221.jpg

Dobra, idę odgruzować pięterko..bo już kartofle można sadzić:sorry:

Załączniki

• DSCF5221.jpg
    DSCF5221.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 71

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry