Dziewczyny melduję, że sraczka chyba sobie poszła w pi..u:-) ależ się cieszem
A u nas pięknie jest, ciepluteńko, prawie upał, mam wrażenie, że ta pogoda z Olleną związana jest
, jak wyjeżdża do IRL to ją zabiera, a jak z powrotem do PL to ją ze soba przywozi
Ollena ile jeszcze u nas będziesz ??
)))
Zoyka , może ze żłoba korzystać nie chcesz, ok, rozumiem, ale juz niedługo, naprawde czas biegnie szybciutko, przedszkole wyrośnie na horyzoncie, zobaczysz jak odetchniesz, jeszcze tylko troszkę!! a co, poszukujesz jakis nowych horyzontów zawodowych ?

A u nas pięknie jest, ciepluteńko, prawie upał, mam wrażenie, że ta pogoda z Olleną związana jest
, jak wyjeżdża do IRL to ją zabiera, a jak z powrotem do PL to ją ze soba przywozi
Ollena ile jeszcze u nas będziesz ?? Zoyka , może ze żłoba korzystać nie chcesz, ok, rozumiem, ale juz niedługo, naprawde czas biegnie szybciutko, przedszkole wyrośnie na horyzoncie, zobaczysz jak odetchniesz, jeszcze tylko troszkę!! a co, poszukujesz jakis nowych horyzontów zawodowych ?

,a M mnie lekko wQr
Majuska stacje dokujace,tunele ,lotniska ,psie budki itp przerabialiśmy z chłopakami 25 lat temu z Amelką tez przerabiamy.Coraz częściej chce sama jeść z tym ,ze niby fajnie by było ,a z drugiej strony sama by niewiele zjadła wolałaby czatujace psy dokarmiać więc karmie stosując owe tricki z krążownikami itp ,a na sam koniec dopiero daję jej łyżeczkę aby trenowała.Andzike tak to bywa && za szybkie pojednanie
Zoyka odpoczniesz od J i jak wróci Fajnie bedzie;-)