reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny melduję, że sraczka chyba sobie poszła w pi..u:-) ależ się cieszem:-D

A u nas pięknie jest, ciepluteńko, prawie upał, mam wrażenie, że ta pogoda z Olleną związana jest:-D, jak wyjeżdża do IRL to ją zabiera, a jak z powrotem do PL to ją ze soba przywozi:-D:-D Ollena ile jeszcze u nas będziesz ?? :))))

Zoyka , może ze żłoba korzystać nie chcesz, ok, rozumiem, ale juz niedługo, naprawde czas biegnie szybciutko, przedszkole wyrośnie na horyzoncie, zobaczysz jak odetchniesz, jeszcze tylko troszkę!! a co, poszukujesz jakis nowych horyzontów zawodowych ?

reklama
Karenka twój synek śliczny:-)U na złotej polskiej jesieni cd z tym ,ze Ja z jakąś mega @ Amelka z buntem dwulatka :eek::szok::crazy:,a M mnie lekko wQr:rofl2:Majuska stacje dokujace,tunele ,lotniska ,psie budki itp przerabialiśmy z chłopakami 25 lat temu z Amelką tez przerabiamy.Coraz częściej chce sama jeść z tym ,ze niby fajnie by było ,a z drugiej strony sama by niewiele zjadła wolałaby czatujace psy dokarmiać więc karmie stosując owe tricki z krążownikami itp ,a na sam koniec dopiero daję jej łyżeczkę aby trenowała.Andzike tak to bywa && za szybkie pojednanie:tak:Zoyka odpoczniesz od J i jak wróci Fajnie bedzie;-)

Hej,

Majuska dobrze, zes juz zdrowa! Zostaje do 3 listopada i licze, ze caly czas bedzie cieplo:-) Jest bosko!
Ale powiesz.. w Rzesz ludzie tez tak poubierani? bo mi na fb nie wierza, ze tu ludzie w czapach, szalikach i kurtkach... dzis bylam na placu zabaw, dzieci spocone biegaja, wiekszosc w czapkach welnianych a pot sie leje z czola :eek: Masakra jakas!

Co do herbaty to nie wypije NIE slodkiej. A co do zatrucia i herbaty to moze przy wymiotach trza slodka, nie pamietam. Ale na bank przy jednym z tych.

Osz... nasza Julka dopiero padła. Ziewała od 19, szybko ją wykapałam , nakarmiłam i zadowolona czekałam aż odleci. A ona wymyśliła ,ze jak juz tata jest i mama jest to weźmiemy kołderkę, zrobimy domek i posiedzimy tam we trójkę. Ręce nam mdlały.Chcieliśmy obejrzeć "Lekarzy". Jak tylko Jula zobaczyła,ze podglądamy film i wystawiamy głowę z domku to robiła dym .I takim to sposobem siedzieliśmy w domku z kołdry 1,5 godziny. Była wyraźnie szczęśliwa i zadowolona.

Olena a jak Teść ? Załatwione juz ? Przedłuzyliście pobyt ? Z tego co pamietam to pisałaś ze tylko tydzien Patryk opuści szkoły a do 3 lis to kawał czasu jest.

Zoyka uśmiałam sie z tych Waszych mdlejących rąk i tego tkwienia półtorej godziny pod kołderką:-D:-D nasza też lubi domki, ale robiłam jej korzystając z dwóch stołków barowych, nawet myślałam, żeby jej na Mikołaka lub gwiazdke kupić jakiś taki namiocik-domek. A tak wogóle to robicie dzieciom i Mikołaja i Gwiazdkę? zaznaczam, że my nie mamy babć, ani dziadków praktycznie..więc wszystko na naszych barkach spoczywa, skąd ja tyle kasy wezmę :szok::szok::-D A poza tym za jakieś dwa tygodnie mamy dwa latka, no i nie wiem, czy jest sens jakieś party jej robić, takie z innymi dzieciakami już, czy tylko w naszym rodzinnym gronie, tzn. tata, mama i starsze rodzeństwo ?

Ollena ja nie wiem jak ludzie chodza poubierani, nie zwróciłam uwagi, wczoraj do piętnastej widziałam na oczy tylko pana w kufajce, który zakładał sąsiadom gaz:-D, ja wogóle jestem osobą, która nie interesuje się modą i ubiorami, nie wiem czy to dobrze , czy źle, w ubieraniu kieruję się głowna zasadą: wygoda, lubie markowe ciuchy, ale proste i sportowe. Mój stary widziałby mnie cały czas w spódnicach i na obcasie..jest psychiczny po prostu:rofl2:
Jadę zaraz do ŁAńcuta, mam cztery kundle, w tym dwa szpice miniaturowe, które bardzo lubie, więc lajcik, wpadnę wieczorem:-)

Aha ...i przywołuje do porządku wszystkie dziewczeta, które nie mają weny, nie piszą bo coś tam i bo coś tam...PROSZĘ PISAĆ !!!! bo ja lubię jak się coś dzieje:-D:-D

Majuska melduje się:tak:Zaspałam i tak naprawdę zapomniałam o tym pobieraniu krwi .Wstałam7:45:eek:i sobie przypomniałam bez stanika ja ,Amelka w śpiochach w sztruksowym kombinezonie bez butów i pędem do przychodni.Pielęgniarka co tam była najchętniej by nas odesłała bo ona nie wie o co chodzi.Mówię,że Marysia kazała przyjść.W końcu kazała nam iść do przychodni dziecięcej gdzie była Marysia:tak:Wbiła się do żyły i co i nic krew nie leci:szok:w końcu po dość długim czasie coś poleciało.Amelka znów ani me ani be .Bardzo ja za to zainteresował watka do tamowania krwi i za nic jej oddać nie chciała.Obym nie zapomniał jutro odebrac wyników.Mocz był OK Marysia już go dała w kartotekę.Co do ubiorów to wszystko zależy jak dzieci biegają i świeci słońce to naprawdę jest gorąco ale jak słońce zajdzie i dziecko np siedzi w wózku to wcale już tak ciepło nie jest.Ogólnie ubieram Amelke na cebulkę body z krótkim rękawem bluzka z długim sweterek i kurtka czapka 100_1845.jpg100_1839.jpg100_1832.jpgO tak ostatnio chodziła ubrana ,a dziś wygląda na to ,że koło południa to i krótki rękawek nie będzie zły.A na Mikołaja planuje bańki mydlane + słodycze kupić.A na Boże Narodzenie pisak wodny + może coś jeszcze może klocki Lego na razie bawi się tymi Primo ,a myślę jakiś traktorek i krówkę kupić.Misia wykład jakich masa pozytywne myślenie zawsze pomaga perspektywa z jakiej patrzymy na świat ważna jest i czy szklanke widzimy do połowy pełną czy pustą.Od tego bierze się i nasz nastrój który pomaga w życiu ale to raczej wszystko po prostu z pogodnymi uśmiechniętymi ludźmi milej się żyje i robi interesy:-).Usłyszałam kiedyś wykład o wybaczaniu i staram się dążyć do ideału nie wybaczać 10 lat ,10 miesięcy ,10 dni ,10 minut ale 10 sekund .Czasem to trudne i chyba bardzo trudne ale staram się jak wybaczę to i życie napawa mnie optymizmem nie planuje zemsty itp ,a ciesze się .Nie wszyscy będziemy stać na samym szczycie bo szczyt jest jeden ale każdy w życiu ma coś do zrobienia i dlatego więcej szacunku dla salowej bo najlepszy chirurg w brudzie spapra robotę:tak:Zoyka Ty na Mikołaja namiocik zakup;-):-)

Załączniki

• 100_1845.jpg
    100_1845.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 72
  • 100_1839.jpg
    100_1839.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 75
  • 100_1832.jpg
    100_1832.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny melduję, że sraczka chyba sobie poszła w pi..u:-)

Hmm... Dziwne. Za moich czasow bywala w d... :-p
Ciesze sie ze Ci przeszlo! :-)

Imieniny, urodziny, mikolajki, Gwiazdka - obowiazkowo! Ale ze Mikolaj w kupie z Gwiazdka, wiec na mikolajki jakies slodycze, drobiazg i po bolu.

Karol mnie rozbawil. Mowi "sikaba", wiec pytam czemu w majtki, przeciez do nocnika trzeba sikac... Wstal z trampoliny, siadl na nocniku (w spodniach) i mowi "sikaba".

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry