reklama

Ciąża po 40

Andzike - pędzę z wyrazami współczucia. Gówniany horror :no:.
Basenu nie odpuszczamy za nic, chyba że Maks chory, a tak to nie ma zmiłuj się, trza iść. Maksio tak kocha te zajęcia, tak szaleje w wodzie że nie potrafiłabym go tego pozbawiać.
To jest zresztą fantastyczne, obserwować jak taki mały człowiek bez oporu wykonuje skok do wody, zanurza się z głową, wypływa, wprawnie spluwa strumieniem wody i radośnie chlapiąc płynie łowić gumową kaczkę. Ostatnio zrobił ogromne postępy, nie życzy sobie w związku z tym mojego wsparcia i żadnej asekuracji, pływa sam i już. Tylko dziś była afera, że on chce sam i bez tych dmuchanych rękawków...

reklama
O jakoś mi zaszczyt spraszania na kawę przypadł:szok:Mój M wraca wykończony jestem w zasadzi słomiana wdową:-(:crazy:.Nie wiem kiedy i czy przywyknie.Może jakaś lepsza wypłata go potem postawi na nogi .Na razie się tylko ścinamy.On w sumie zajmuje sie tak z godzinę Amelką i domem.Idzi9e do piwnicy po węgiel i co drugi dzień ja idę na różaniec i od razu do babki po mleko bo od kościoła to już blisko i słyszę inne głosy ludzkie niż tylko Ameliandę:rofl2:no i czasem znajomych najdę to sobie poklacham:-Dbez wtóru mantry powtarzanej przez dziecia "cio to".Mój M niestety nalezy do owych optymistów inaczej:-(:crazy:i ciężko z nim niekiedy żyć:tak:

Leia witaj !

Flo zazdroszczę Wam tego basenowania, my ze starym jesteśmy jacyś tacy antybasenowi, nie lubimy basenów i pewnie i dlatego Paćka nie ma takich możliwości zabawowych jak Maks, jestem pod wrażeniem jak opisujesz co on wyczynia w wodzie:-)...ostatnio dowiedzieliśmy się, że nieopodal naszego domu będą jakieś hale sportowe budowane, w tym wielki basen, może wtedy nadrobimy:-D

Sandy super niespodzianka:-D nie pogniewałabym się, ale u nas nie ma tych sklepów....

Andzike no i jak Nelikowy brzuszek? Poldziu mi takie coś fudował kilka razy w tygodniu.......U nas z kolei Beza na antybiotyku....pogryzły się z Mają o łyżkę zupy, Maja zrobiła jej dziurę pod okiem, która podeszła ropą:no: idę właśnie zaraz strzyc Maję za karę,bo wygląda już jak Filip z konopi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry