Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na poczatku myslalam ze mam zwidy, ale zdecydowanie sygnalizuje ze za chwile bedzie cos w pampersie. Trzeba to wykorzystac i czesciowo odpieluchowac panienke 
I to była zabawka którą się długo bawiłam .Chłopaki wychowani na lego.Adam pierwsze duplo od cioci dostał na roczek .Zestaw składał się ze śmieciarki ,ludzika i klocka z ilustracją kubła.Potem kupowałam co święta ,urodziny już dla dwóch czyli dwa .W wieku 4 lat Adam dostał pierwszego creatora ,a potem jak skończyła się era duplo to mieli Lego stacje kosmiczne,rycerzy,samochody .Dwie torby tego leżą w szafie potem podzielę na bardziej "męskie" dla Borysa i reszta dla Amelki..Nie mam drewnianych klocków po prostu się boje ,ze jak tym zacznie ciepać to beda lotać do szklorza;-).Musze jej jednak kupić tylko takie mniejsze by nie były za ciężkie..Anka ,a Ty koniecznie nocnikuj Wandę.Fajnie masz ,że mówi zanim zrobi .U mnie mówi już niestety po fakcie i nie kupa ,a Beee.O nauczyła się mówić oko raz to jest oko innym razem koko i chleb w sumie chlebek brzmi bebek i zegar na razie to tik tik.Dziś już mniej mnie głowa boli .Pogoda fajna to zaraz pójde na spacero -zakupy:-)
:-(Nie wiem może jak szwagier pójdzie na emeryturę ,a Amelka da rady zostać z nimi i będzie siusiu wołała to może wtedy .M niestety jako jedyny żywiciel rodziny bez umowy o pracę na stałe nie weźmie opieki :-(toż polityka
.Zoyka ,a palić to niech mama koniecznie przestanie .Ja chce by M przestał ale na razie widzę,że On nie chce tłumaczy się stresem .A bez chęci rzucenia i motywacji to nic z tego.Twoja mama ma motywację zrobi to dla zdrowia.Ollena dziś cieplutko ale ponoć jutro ma padać .