reklama

Ciąża po 40

reklama
Ostatnia edycja:
U nas tez sie glowa kiwa.

Zoyka nie ma jazd, samochod kupiony, ubezpieczony (wystarczy telefon do Axy), przeglad jest, tax zaplacony, wszystko w pakiecie. mm juz jezdzil, wlasnie foteliki w garazu przeklada:)

Ale cudujecie z tymi klockami, żeby się dzieciarni w doopach nie poprzewracało od tego dobrobytu:-p:-D a Wy co, miałyście Lego w wieku 2 lat?, żyjecie? żyjecie:-D ja miałam z Lego takie zestawy , że budowało się mieszkanie, byla łazienka, kuchnia i pokój, pare klocków na krzyż, ale rewela, bawiłam sie tym w nieskończonośc, mamusia gdzieś mi to wystała w jakiś kolejkach za komuny, na Mikołaja dostałam, chyba moja najlepsza zabawka:-D Paćka ma megabloksy, ale Duplo jednak rządzi, mamy jakieś takie po kimś w spadku;-)

Ollena , Karol mieszka na ( w ? ) Inchicore, a Aldi jest na ul. Long Mile Road:-)

hej
ledwie żyję, bo pracuję, tfu
Klocki wafle mamy, są fajne. Mamy też takie na zasadzie lego tylko duże, kupione w pakiecie z ciężarówką - sprawdzają się, Maks się nimi bawi. Ma też drewniane, ostatnio te są na topie.
Natomiast co do prezentu gwiazdkowego mam jasność, po ostatnich kilku wizytach w kącikach dziecięcych w różnych sklepach. Tak się składa, że wszędzie mają to:
LILLABO Kolejka drewniana, 20 elem. - IKEA
i Maksa nie sposób od tego odciągnąć. Jest zakochany w tej zabawce, a co ciekawsze - precyzyjnie trafia wagonikami w tory!
Zoyka - dzięki za tą historię o babach i tirówkach, poprawiłaś mi humor :-)

Lego to ja miałam taki wielki zestaw klocków po prostu. Bez mebelków, duperelków, laleczek, kopciuszków i różowych badziewi. I takie lubię najbardziej
Lego Creator Zestaw Podstawowy Duży 5623 - Ceneo.pl

reklama
Flo myślałam o takiej ale Kubula pokochał Tomka :-D i najbardziej go rajcują wagoniki na baterie które dodatkowo się wykolejaną :baffled: bo Kubula staja na torach, kładzie się... śledzi trasę przejazdu latarką :-D
Majuska masz racje - jak na jedynaczkę przystało miałam jedną lalką i komplet mebelków i już, no i puzzle :-D
zapomniałam - jak się nam nie chce torów układać to bierze i sam składa :-D najczęściej idealnie na środku chałupy.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry