anka_d
Fanka BB :)
Hejka 
Druga noc z biedrona obok i moja reka w jej lozeczku przyniosla niewiarygodne rezultaty... raz sie obudzila, miauknela "dilo" /smoczek/ i zasnela po wsadzeniu zatyczki do buziaka. Wstala o 6.30 bez placzu i wrzasku. Spalam, spalam i sie wyspalam.... :-)
Wanda ma jakis skok w mowieniu bo w ciagu dwoch dni nauczyla sie pieciu nowych wyrazow i zaczela laczyc je ze soba po dwa - i to z sensem
)
Ollena slodzic nie musze
podobni sa do siebie niesamowicie na zdjeciach i moze Ty tego nie widzisz a moze w naturze roznice sa bardziej zauwazalne.
Andzike usmiech Kacpra rozbrajajacy
)
Azula dzieci do siebie sa podobne jak rodzenstwo
))
Flo sprobuje dzisiaj na nalesnikach ja przetrzymac, zobaczymy.
Kawaaaaaaaaaaaa, zapraszam

Druga noc z biedrona obok i moja reka w jej lozeczku przyniosla niewiarygodne rezultaty... raz sie obudzila, miauknela "dilo" /smoczek/ i zasnela po wsadzeniu zatyczki do buziaka. Wstala o 6.30 bez placzu i wrzasku. Spalam, spalam i sie wyspalam.... :-)
Wanda ma jakis skok w mowieniu bo w ciagu dwoch dni nauczyla sie pieciu nowych wyrazow i zaczela laczyc je ze soba po dwa - i to z sensem
Ollena slodzic nie musze
podobni sa do siebie niesamowicie na zdjeciach i moze Ty tego nie widzisz a moze w naturze roznice sa bardziej zauwazalne. Andzike usmiech Kacpra rozbrajajacy
Azula dzieci do siebie sa podobne jak rodzenstwo
Flo sprobuje dzisiaj na nalesnikach ja przetrzymac, zobaczymy.
Kawaaaaaaaaaaaa, zapraszam

Teść się dość specyficznie żywi - kawa i bułeczka słodka + 40 fajek a moje słowa i słowa m. to grochem o ścianę.
dopiero po 16