reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej !

na szybko wpadam
nawałnice były Ollena, wichury i ulewy co chwila, trzeba to przespać lub przepić, bo sie tak żyć nie da:-(

w UP spoko, musiałam kilka pierd*ł uzupełnić tylko, na odchodne przemiła pani powiedziała mrugając oczkiem, że juz bliżej niż dalej:-D:-D

jeszcze dziś ptaszka małego ratowałam:shocked2::laugh2:

Majuska Hero of The Day!

U nas upal :-)))))))) jest po 19 a jest 20st. Fajnie bo z cieplych dni od razu w upal pojade, cudowne :-) Zawsze tak jest, ze jak u Was zimno to u nas cieplo.

A my bylismy dzis w Twigmoor Woods - nie bylismy tam rok temu, ale tak to staramy sie jezdzic w maju... Magicznie tam. Karol sie wylatal jak szczeniak, juz na powrocie marudzil podczas zakupow okrutnie. Przespal sie i... "Iziemy papapaa... iziemy papapaaa..." No, to poszlismy. I tak caly dzien lazenia z dzieciem po swiecie.
Przekopalam dzis szorty z zeszlego roku i mam polewke - zalozylam spodenki 12-18 i sa ok. Nad kolanka, w pasie spokojnie sie zapina. Szortow mu w tym roku nie dokupuje bo stykaja z zeszlego roku i te ogrodniczki nowe co ma. :-D

Ostatnia edycja:
Majuska leje cały dzień :-( normalnie nie wiem o co chodzi ale pogoda identyczna jak w roku ubiegłym. Moje szalone jadą w piątek do Radawy :baffled: może się pogoda zmieni.
fajnie że w UP się ruszyło :-)
Andzike współczuje i Tobie i Kacprowi :-( Córka mojej znajomej ma takie liszajowate zmiany w zagieciach łokcia - po żywieniu powietrzem, praniu w 100 stop., wywaleniu wszystkiego z domu co może uczulać - setna dermatolog zadała pytanie a kiedy tak się dzieje :-D i okazało się że Marta ma tę przypadłość tylko po intensywnym wysiłku i gdy się do tego mocno spoci. Smaruje się jakimś kremem natłuszczającym i po problemie. Osobiście po całej serii emolium mam uczulenie :-(
znasz tę serie:
CUTISHELP MIMI Emulsja do mycia ciała i włosów 200 ml + ręcznik - Apteka w Sieci - Łódź
poleciła mi dermatolog, pan z apteki :-D i w sumie wszystkie z roboty myjemy w tym bachorzęta (zamawiamy grupowo). Polecam i emulsje i aptekę wysyłkową, Mają dobrą cenę (obok mnie w aptece kosztuje ta emulsja ponad 40 zł :baffled:

Andzike nie wiem czy pisalam, ale ja moje w zgieciach rak mam ZAWSZE jak cwicze. Jak nie cwicze to raczej nie mam. No i latem bo upal :-)
A co do pogody to rok temu w tym terminie byly upaly moja droga.. Ten rok strasznie dziwny, ale mowia (o PL), ze zimy nie bylo to i lata nie bedzie...

Ollena może jestem stara ale nie mam miażdzochy i QRWA mać pamiętam jaką miałam pogodę na swoim urlopie i na majówce.
Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałam i nie dziel się swoimi wspomnieniami pogodowymi, albo zmień leki.

19 stopni to upał?:szok:.ja mam teraz w domu tyle i sie telepię

zimna Zośka jest, co roku, od lat zauważyłam, że to powiedzenie się sprawdza i w tych dniach jest "lodówa"

u nas dziś chyba płaczu nie było, rano nie było, bo padło hasło " ciekawe czy Jasio już jest w żłobku " i Paćka speeda zrobiła, żeby to sprawdzić, a potem ją zobaczyłam dopiero wieczorem i chyba była zbyt zmęczona aby płakać, bo pięknie i szybko zasnęła:-)
podjeżdżając dziś pod lecznice w Ł. zauważyłam, że jakies gawrony pastwią sie nad małym ptakiem, przestraszył je mój samochód, a ten mały został i taki biedny skakał po ulicy zmoknięty i nie mógł latać, to go wzięłam, wysuszył się w lecznicy, dostał witaminki, miał ranę jakąś na tułowiu, to mu zdezynfekowali, a po południu wyleciał już na wolność o własnych siłach :-)

oo to fajnie :-)
Kubula nie ma Janka w żłobku, czasem nabiera się na dziadka (a może dziś do dziadka pojedziesz :baffled:) czasem na Alę - ale Ala chora i na słyszę : nie ma Ali :-(
No a jak jest zmęczony to płacze, dziś powiedziałam że rozdartym dzieciom buzi nie daje i poszedł spać bez buziaka ode mnie. Taki ze mnie twardziel.
No Zośka zimna. jeszcze są ogrodnicy. A od Hanki zimne wieczory i ranki :-)

reklama
Zoyka to nie musi być coś nowego :-( takie sa alergie że alergenem może stać się w każdej chwili wszystko :-( Czytałam gdzieś, że np. marchewka baaaardzo często uczula. A z drugiej strony masz racje - może faktycznie zacząć od czegoś co pojawiło się ostatnio ?
A pogody zazdroszczę bo u nas zwyczajnie leje, siąpi itd. ... i cieszę się, że mam ogrzewanie samodzielne gorzej jak rachunek dostanę).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry