reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po 40

reklama
Ja też mam 20 letniego syna. Właśnie jego reakcji najbardziej się bałam! Trochę był tylko zdziwiony, ale przyjął to spokojnie, teraz cieszy się razem z nami. Młodszy - 15 latek zawsze chciał mieć młodsze rodzeństwo to się doczekał. Starszy syn już pracuje, więc żyje już praktycznie swoim życiem, mimo że nadal mieszka z nami. Ja tak naprawdę czuję, jakbym była w ciąży po raz pierwszy, bo tyle lat już minęło wszystko co kiedyś przeżywałam jest takie odległe!

Młodszy pewnie będzie pomagać, ale starszy, jak już pisałam, żyje już praktycznie swoim życiem - praca, koledzy, dziewczyny. Więc gdzie tu miejsce dla maleńkiego brata? (tak, prawdopodobnie będzie trzeci)

BETTA płeć maluszka znacie czy ma być niespodzianka? Po tylu latach to jak pierwsza ciąża wiem coś o tym:-) :)Ja to miałam prawie 22 letnia przerwę od porodu syna poród sm bez znieczulenia coś tam dali na wywołanie i przyspieszenie .Nie wiem czy ten poród nie był jak pierwszy może i boleśniejszy bo wszystko pozrastane i już nie tak elastyczne jak w młodości.
Marbia to trzymam kciuki:tak:

reklama
azula trzeci syn wg usg prenatalnego w 21 tygodniu, więc chyba już pewne.
Miałam cichą nadzieję na córeczkę, ale lekarz stwierdził z taką pewnością, że syn, że nie mam złudzeń. Z taką samą pewnością stwierdził, że wszystko ok. więc mu wierzę.

Do góry