Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć,to tak jak ja 42 lata dużo starań i okazało się na drugim badaniu ze bliźniaki:-)tylko u mnie parka,tez jestem na początku siódmego MCA,tylko ja muszę leżeć bo skracala mi się szyjka samo leżenia nie pomogło i mam od 20 tyg szew założony,mam nadzieję ze wytrzyma jak najdłużej,doszła cukrzyca i ostatnio pomimo strasznego uwazania na wszystko Toxoplazmoza:-(((i muszę być do końca na antybiotyku.Czesc, chcialam sie przywitac, mam juz 42 latka, dwojke dzieci na stanie (corki) i zamarzyl nam sie z mezem synek. Starania troche trwaly ale sie udalo. I bedzie synek, a nawet dwoch. Jestem juz w 7 miesiacu i odliczam dni, tak mi juz ciezko.
Pozdrawiam was wszystkie a starajacym sie zycze wytrwalosci!
Cześć,to tak jak ja 42 lata dużo starań i okazało się na drugim badaniu ze bliźniaki:-)tylko u mnie parka,tez jestem na początku siódmego MCA,tylko ja muszę leżeć bo skracala mi się szyjka samo leżenia nie pomogło i mam od 20 tyg szew założony,mam nadzieję ze wytrzyma jak najdłużej,doszła cukrzyca i ostatnio pomimo strasznego uwazania na wszystko Toxoplazmoza:-(((i muszę być do końca na antybiotyku.
nie brałam pod uwagę takiej opcji, że bliźniaki rodzi się snTermin mam na polowe listopads, ale nie wyobrazam sobie donosic do tego terminu. Brzuch jest ogromny, a ja mala. Ledwo sie turlam. Obcy ludzie jak mnie widza pytaja - czy to juz? A to jeszcze 2,5 miesiaca....
Marzy mi sie cessrka i to w polowie pazdziernikaale jesli dzieci uloza sie glowkowo to nie mam wskazan do cc i to mnie bardzo martwi. Nie mam zadnych znajomosci a ani wiek, ani blizniaki same w sobie nie sa wskazaniem do cc tak mnie wlasnie ostatnio uswiadomil moj lekarz
![]()
moim zdaniem powinnaś nalegać na cc i z tego co wiem nie mogą cię zmusić do sn w takim przypadku... z jakiego miasta jesteś?myślałam, że termin nie do przesunięcia właśnie z racji na to że nfz, bo tam ciężko coś sensownie ustalićPitu-pitu niestety nie w ramach NFZ mogłam być operowana już w lipcu, ale zdecydowałam się na zabieg jesienią i to ze względu na te upały i muszę wszystko w pracy załatwić, bo na tą chwilę nie mam zastępstwa:/ a na taki zabieg w naszym kraju balabym się iść na NFZ bo nie wiadomo czy nie obudzialabym się bez macicy, u nas lekarzą nie chce się wycinać mieśniaków wolą wszystko razem. Niestety mimo 40 lat mi macica jest jeszcze potrzebna i mam zapewnienie, że po 3 miesiącach od zabiegu będę mogła się starać o dziecko. Trudno kasę trzeba wydać, ale myślę że na dobry cel i przede wszystkim rezultat ;-)