Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no taaaa, arytmia to może być ciężko
ale będziemy trzymać kciuki za Ciebie
kiedy planujesz pierwszą wizytę u lekarza?![]()
Witaj KikaW tym roku kończę 42 lata i jestem w 32 tygodniu ciąży
Mam nadzieję, że Twoja arytmia nie spowoduje żadnych problemów z ciążą czy pogorszenia stanu Twojego zdrowia, pytałaś może lekarza jakie mogą być konsekwencje dla Ciebie? W każdym razie trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze i myślę, że nie powinnaś martwić się na zapas... Dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa![]()
Hej dziewczyny .... tak się zastanawiam .... i zastanawiam .... i nie będę się zastanawiać tylko zapytam .... skąd pochodzicie ???? Gdzie obecnie mieszkacie ??? .... macie ochotę wyrwać się z domu i spotkać się w realu ???.... takie nasze babskie po 40 BabyBoom..... co Wy Na to ????
żartujecie sobie, tylko ja siedzę w Polsce? a reszta rozbija się gdzieś po świecie
jestem z północno-wschodniej części, gdzieś na styku mazur i podlasia![]()
Ja jestem z Polski o Irlandi mogę pomarzyć. Londyn tez nie bardzo to już prędzej Boston jakby coś.![]()
żartujecie sobie, tylko ja siedzę w Polsce? a reszta rozbija się gdzieś po świecie
Nie tylko Ty, ja pochodze z lubuskiego.żartujecie sobie, tylko ja siedzę w Polsce? a reszta rozbija się gdzieś po świecie