Ja na slasku jestem czesto z dzieckiem w klinice jestem z malopolski leczą u was mojego synkaTak? Ja na slask
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na slasku jestem czesto z dzieckiem w klinice jestem z malopolski leczą u was mojego synkaTak? Ja na slask
Ja też ra zej wiecej czytam niż piszęoj tak czytających zawsze jest wiecej [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Albo nie jest zainteresowana albo poprostu nie chce inaczej na forum inaczej w realu moze jestem glupia albo dziwna tez nie wiem czy mialabym odwagę. Nie ukrywam ze piszac z Wami jest super. Jestem osobą ktora pisze i mowi to co mysli.Pewnie nie tylko Ty jesteś z pl ... może reszta dziewcząt nie jest zainteresowana ....ps. Jaki to problem zapraszamy chętnych za granice pl tu tez możemy się spotkać [emoji16][emoji6]
Czesto wyjezdzam do mamy bo mieszka w USAZasmucona marzenia są po to by je spełniać .... czemu Boston a Irlandia nie???.... żaden problem można wychaczyc tanio bilety .... ostatnio z pl wracałam za 29.90 zł bilety były z Gdańska
Albo nie jest zainteresowana albo poprostu nie chce inaczej na forum inaczej w realu moze jestem glupia albo dziwna tez nie wiem czy mialabym odwagę. Nie ukrywam ze piszac z Wami jest super. Jestem osobą ktora pisze i mowi to co mysli.
oj tak czytających zawsze jest wiecej [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Odwagę ???.... to żeby się spotkać to trzeba mieć odwagę ???..... zrozumiałabym gdybys musiała spotkać się z jakąś super modelką o 20 lat młodsza ... nie ubliżając nikomu ... ale z nami ???... zwykłymi babkami .... ale Ok nie nalegam ... nikogo do niczego nie zmuszam to była tylko luźna propozycja .... ps ludzie którzy mówią i piszą to co myślą są warci wszystkiego ... szczerość to rzadkość niestety
,chociaż z taką nie miałabym pewnie o czym gadać
....zresztą kobiety 40 letnie są ...A ja tam się mogę spotkać nawet z 20 letnią modelką,chociaż z taką nie miałabym pewnie o czym gadać
....zresztą kobiety 40 letnie są ...