Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Próbowaliśmy 2 i 3 dni przed owulacja. Później już nic żeby dać szansę na dotarcie X, a Y prawdopodobnie krócej żyją. Ważne żeby maluch był zdrowy. Jak dowiedziałam się, że oczekujemy chlopca to było mi przykro ze 2 dni. Później stwierdziłam, że i dobrze, bo przynajmniej nikt mi nie będzie w kosmetyczne grzebał[emoji38]Chrzaszczyk1 ... a próbowaliście zaraz po okresie do owulacji ... w owulacje już nic i po tez już nic ???.... czy może inny przepis mieliście ???
Próbowaliśmy 2 i 3 dni przed owulacja. Później już nic żeby dać szansę na dotarcie X, a Y prawdopodobnie krócej żyją. Ważne żeby maluch był zdrowy. Jak dowiedziałam się, że oczekujemy chlopca to było mi przykro ze 2 dni. Później stwierdziłam, że i dobrze, bo przynajmniej nikt mi nie będzie w kosmetyczne grzebał[emoji38]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Musiałam wymyślić argument co by się nie dołowac.[emoji4]Gdyby mąż mnie tak nie namawiał i zapewniał, że napewno uda nam się zmajstrowac dziewczynke do tego stopnia, że sama w to uwierzylam to chyba nie ryzykowalabym. Dzieci odchowane. Zawsze marzylismy o czasie takim tylko dla siebie. Móc wyjechać razem we dwoje choć na weekend itp. ...ale uległam namową chłopa i w zasadzie nie żałuje.Hehehe to tez jakieś pocieszenie kosmetyki cenna rzecz [emoji23][emoji23][emoji23]
przyszedł i okres...życie

Musiałam wymyślić argument co by się nie dołowac.[emoji4]Gdyby mąż mnie tak nie namawiał i zapewniał, że napewno uda nam się zmajstrowac dziewczynke do tego stopnia, że sama w to uwierzylam to chyba nie ryzykowalabym. Dzieci odchowane. Zawsze marzylismy o czasie takim tylko dla siebie. Móc wyjechać razem we dwoje choć na weekend itp. ...ale uległam namową chłopa i w zasadzie nie żałuje.
W takim razie to ten kolejny będzie tym szczęśliwym. Trzymamy kciuki bardzo mocno.
Spójrzmy na to z innej strony- działania "człekotwórcze" to jak to mówi mój mąż przyjemna robota jest- nie kurzy się![]()
hej dziewczyny@Lilly40 my też naczytalismy się z mężem wskazówek na poczęcie dziewczynki do, ktorych to zastosowaliśmy się i co?...czekamy na synka. Moja ginekolog tez twierdzi, że to bujdy[emoji6]...mimo wszystko życzę oby Ci się udało.