kasiunia76
Fanka BB :)
A mina mojego męża. Bezcenna o takapocieszna historia z tym lekarzem ,a jego reakcja hihi chcialabym widziec jego mine jak twoj maz zabil go tym pytaniem o blad daty[emoji23].
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mina mojego męża. Bezcenna o takapocieszna historia z tym lekarzem ,a jego reakcja hihi chcialabym widziec jego mine jak twoj maz zabil go tym pytaniem o blad daty[emoji23].
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja też, dyskretnie je sobie obserwujęo , ja też codziennie sprawdzam, czy są jeszcze nabrzmiałe hehe.
Super że jesteś już w 23tc, zazdroszczęHej, piszę po przerwie. Już 23 tc ! Nie mogę uwierzyć, że dobrnęłam tak daleko. Już wiem, że będzie chłopak. Badania na razie ok, więc jestem pozytywnie nastawiona. Trzymajcie się !

Ja mam termin na sierpień gdzieś 14-18.
Basiek76 jak ja bym chciała mieć termin na czerwiec... ech tzn. chciałabym być w starszej ciąży, może bym miała mniej lęków o stratę a teraz to potrafię nawkręcać sobie tak jak Kika
![]()
Brumba to My podobnie mamy ja 6-10 sierpniajeszcze tyle czasu ,basiek76 zazdroszcze...do tego czasu zdąże wszystkie negatywne syndromy ciąży przerobić hahaha

Witaj mam pytanko czy "wspomagasz" się jakimiś lekami lub suplementami przy staraniach o dzidzię?
Brumba to My podobnie mamy ja 6-10 sierpniajeszcze tyle czasu ,basiek76 zazdroszcze...do tego czasu zdąże wszystkie negatywne syndromy ciąży przerobić hahaha[/QUOTE
Kika to może wiek ciąży podobny u nas powoduje te stany czarnowidztwa
Może za tydzień,dwa jakoś proporcje hormonów sie zmienią i będziemy trochę mądrzejsze![]()
Uwielbiam CięJak tak dalej pojdzie stworze nowy horror Obłąkana 2 .![]()