Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Od jutra w 38 tc. Nie mam wskazań.Chrząszczyk , fajnie, to już liczysz dniw którym jesteś teraz tygodniu? masz wskazania do cc?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od jutra w 38 tc. Nie mam wskazań.Chrząszczyk , fajnie, to już liczysz dniw którym jesteś teraz tygodniu? masz wskazania do cc?
To w zasadzie ustawiasz się zaraz za mną. Rodzisz sn?Chrząszczyk , a ja zacznę 35 tc. Trzymam kciuki![]()
Szczerze to tez dokonca nie wiem co lepsze. Ale wole juz ten wyznaczony termin. Nie ukrywam, że boje się bardzo. Jestem juz zmęczona ciaza i ciężko mi przy tej końcówce.Chrząszczyk , raczej tak, nie mam wskazań ani znajomości żeby zrobić cc, a sama już nie wiem co lepsze...
Mam już wyznaczony termin cc. Torba spakowana i ruszam 31 stycznia z samego rana do szpitala. Cc będzie 1 lutego chyba, że lekarz się wyrobi to może uda się jeszcze 31 stycznia. Boję się ale jednocześnie nie mogę się do czekać, bo już jest mi strasznie ciężko.
Tak, to moja pierwsza cesarka. Boję się znieczulenia i tego co będzie po. Czy dam sobie radę na sali z małym mimo tego, że nie będę mogła przez kilka godzin wstawać z łóżka. Ale naturalnego tez się boje. W ogole panikuje ja stara bsba gorzej niż młoda siksa. Tragedia.Chrząszczyk trzymam kciuki. wypoczywaj ile możesz :-) . To pierwsze cc ? ja mimo wszystko przyjęłam z ulgą to, że miałam cc . Bałam się porodu naturalnego jak nie wiem co, chociaż wiem, że naturalny ma tyle zalet dla dziecka.. mam nadzieję, że teraz też mi się uda cc.
Tak, to moja pierwsza cesarka. Boję się znieczulenia i tego co będzie po. Czy dam sobie radę na sali z małym mimo tego, że nie będę mogła przez kilka godzin wstawać z łóżka. Ale naturalnego tez się boje. W ogole panikuje ja stara bsba gorzej niż młoda siksa. Tragedia.