Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny,
śledzę was od kilku dni i wahałam się czy napisać... otóż w maju kończę 48 lat, mam trzy córki, w tym dwie w wieku dorosłym, które same już są mamami, a jedna niedługo wyfrunie z gniazda, bo ma 16. Od 6 lat jestem wdową, ale od jakiegoś czasu spotykam się z dużo młodszym od siebie partnerem, który przekonał mnie, że wciąż mogę być szczęśliwa i spełniona... i choć nasz romans trwał w najlepsze ciągle się zastanawiałam, czy pomimo tak dużej różnicy wieku da się zbudować trwały związek. Wtedy się dowiedziałam, że jestem w 6 tc, choć zaczęły się nieregularne miesiączki... strasznie się boję, choć odezwał się znów we mnie instynkt macierzyński i chciałabym by bąbelek był zdrowy... trzymajcie się ciepło, oby wszystko było w porządku...
Karmisz piersią? Ja obawiam się cesarski z wielu względów ale też martwi mnie sprawa karmienia. Po cc podobno to nie jest takie łatwe jak po sn.
Tak, to moja pierwsza cesarka. Boję się znieczulenia i tego co będzie po. Czy dam sobie radę na sali z małym mimo tego, że nie będę mogła przez kilka godzin wstawać z łóżka. Ale naturalnego tez się boje. W ogole panikuje ja stara bsba gorzej niż młoda siksa. Tragedia.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom