Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No cóż to zaczynam pisać znów ja.Upał jak cholera ,podlewania jeszcze więcej.Ciężarówki Wam to chyba najbardziej daje w kość.Ananuelle ty teraz kiedyś w Polsce napisz co lekarz Ci powie.To chyba na staraczki zostałam ja,kasiulek ,brumba ,ananuelle no iiiiiii,już nie wiem.Musiałam coś napisać bo ten spokój okropny,a że piszę byle co to mi przebaczcie bo to na pewno od słońca pa.
Oj tak upal dokucza strasznie. Nie mam siły podnieść się z łóżka. Wczoraj byłam u diabetologa i to była już moja ostatnia wizyta. Cukier trzymam w ryzachJutro czeka mnie bardzo ważny dzień - wizyta w szpitalu i skierowanie na poród. Nie mogę w to uwierzyć, że to już prawie koniec. W zasadzie wiem, co mnie czeka - bo miałam już dwie cesarki. Jednak strach zawsze jest - głównie o zdrowie dziecka i ewentualne komplikacje po operacji. Teraz w Polsce urodziła moja koleżanka pierwsze dziecko przez cc i dostała zakażenia;(. Napisze jutro co i jak po wizycie. A co u was dziewczyny? Pozdrawiam serdecznie
![]()
Hej! Ja jak pisalam mam sie zglosic do szpitala 29.08 wiec zostalo mi 1,5 m-ca. Choc pobolewa mnie brzuch-bolesnie sie spina i potrafi w nocy obudzic, to jestem spokojniejsza psychicznie. Na szczescie juz od jakiegos czasu nie mam plamien. Jak trzeba to sie klade i odpoczywam. Chcemy z mezem wyskoczyc na kilka dni niedaleko, zeby zmienic powietrze i otoczenie, a potem konczenie wyprawki i czekanie na dzidziusia. Dzisiaj przerabiam owoce z dzialki na przetwory i albo wieczorem albo jutro z rana ruszamy w swiat ( 1-1,5 h od domu to moj limit) - chce miec szybki dojazd do szpitala lub domu jakby co
.
Z ciekawostek to bylam u proktologa - mimo, ze w porownaniu do ubieglego tygodnia jest duzo lepiej powidzial, ze stan jest ostry, dal leki. Za 3 tyg.wizyta kontrolna.
Brzuch coraz wiekszy i coraz bardziej ciazy, ale i dzidzius coraz bardziej namacalny. Oby jeszcze ten miesiac przetrwac bez przygod to bedzie dobrze
.
Milego dnia.
Tak w tym samym miejscu. Lekarz obiecał ze będzie jedna blizna. Jednak trochę wyjechał i potem mnie przepraszalpostraszyłaś mnie tym zakażeniem ...
Mam pytanko . czy w czasie drugiej cesarki cieli w tym samym miejscu co pierwsza cesarka tzn czy zostaje jeden ślad czy tną gdzie indziej ? . Ja po pierwszej cesarce mam w niektórych miejscach zgrubienia i nie wiem jak lekarze do tego podchodzą