zadowolonaM
Fanka BB :)
Wierze to martwienie chyba nigdy nie minie.No ja w październiku co straciłam miałam krwiaka i odklejała mi się kosmówka. Teraz wszystko jest dobrze ,ale i tak się martwię.Każda z nas się martwi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wierze to martwienie chyba nigdy nie minie.No ja w październiku co straciłam miałam krwiaka i odklejała mi się kosmówka. Teraz wszystko jest dobrze ,ale i tak się martwię.Każda z nas się martwi.
Magda zapytaj lekarza o clostibegyt co ja brałam od razu zaszłam w pierwszym cyklu.To jest lek, który tworzy więcej pęcherzyków. Brałam tylko po pół tabletki.
No to o tym samym piszemyMagda zapytaj lekarza o clostibegyt co ja brałam od razu zaszłam w pierwszym cyklu.To jest lek, który tworzy więcej pęcherzyków. Brałam tylko po pół tabletki.
Po szukałam ale nie mam nigdzie informacji w którym konkretnie dniu , ale wyniki były dość szybko . Robiłam jeszcze inne i tak od września do grudnia , konsultacja luty i teraz pierwsza próba .Niestety ale boli mnie gardło , wiec trochę to mnie osłabiło.Wiem ze po do 20 któregoś dnia cyklu. Nie pamiętam ale postaram się sprawdzić i Ci odpisze dokładnie. Ja jedna pozamaciczna 18 lat temu , później nic dwa pełne procedury in vitro nic - ogólnie lipa i te komórki wyszły wysokie , dlatego ta immunologia - byłam w Lodzi , termin miałam za miesiąc , wyniki były jedne szybko , chyba nie dłużej niż 2 tygodnie . Możesz zadzwonić do apc analizy Łódź i podpytać się jak dlugo i który dzień cyklu.
Z tym encorton em to lekarz indywidualnie dobiera - ja od 10 dnia cyklu , miałam mieć jeszcze intralipid 3 serię ale po pierwszej spuchłam .Nie wiem czy to coś da , ale cóż może tym razem .
Ten clostrber bierze się w jakimś dniu cyklu ?Na razie mam CLO zapisane ostatnio tez go brałam i od razu się udało.
Ja brałam od 5dnia cykluTen clostrber bierze się w jakimś dniu cyklu ?
Ja mam prac w 5 dc przez 5 dni... poprzednio udało mi się od razu zajść w ciąże ... jak będzie teraz nie wiem.Ten clostrber bierze się w jakimś dniu cyklu ?
Powodzenia kochana trzymam kciuki.Dziewczyny dostałam dzis@ w końcu,11 dni później teraz czekam na 5dc i zaczynam brać CLO oby się udało i było wszystko dobrze... zreszta będzie i tylko takie będę miała myśli![]()
DziękujePowodzenia kochana trzymam kciuki.