netka.
Fanka BB :)
magste, niunia, znadziejami, Celestywitajcie! fajnie że się dołączyłyście, oczywiście trzymamy kciuki i będziemy kibicować.
Kwiatek250 super że masz takie pozytywne podejście i że już prawie spakowanai spokojna o swój skarb.
Ja już nie mogę się doczekać tej wiercipięty. Wizyta za tydzień więc zobaczę ją w końcubo tak tylko badanie czynności serca mam i szyjkę. Mam obiecany filmik na pendriva i 3D. Powoli dopinam wszystko, choć to wszystko to ciągle coś
Nie przypominam sobie żebym tak szalała z poprzednimi, wtedy to na dorobku i bardzo dużo rzeczy dostałam od rodziny i koleżanek, a teraz to taki rodzynek.
Magste ale Ci zazdroszczę takiego scenariuszaz tą kolejną ciążą, gratuluje. To takie moje marzenie na przyszłość, przypomnijcie mi to potem jak urodzę
A tak z ciekawości karmiłaś piersią czy mm? Pytam bo mi miesiączka dość późno wróciła, w sensie tak po 10mcach tak jak karmiłam i czułam się wtedy bezpiecznie w tej kwestii
No to jak poklikałam to znów pensja poszła, ja nie wiem jak ta kasa się rozchodzi, dzieci też mają swoje potrzeby, matka teżwięc mam wrażenie że kurierzy są częściej u mnie niż u siebie w domu.
netka co tam u Was? Jak ty się czujesz po tej operacji?
teredka a ty też już doszłaś do siebie po cc?
Łaski po cc macie jakieś doświadczenie z pasami poporodowym medycznymi, zastanawiam się czy warto nosić po cc, niby ułatwiają funkcjonowanie, nie chodzi mi o pas wyszczuplający czy płaski brzuch tylko o pomoc w zagojenia i w regeneracji mięśni, ja mam rozejście mięśni brzucha i tak się zastanawiam... kurczę jednak fizjoterapeuta by się przydał, ale narazie czuje się super śmigam i właściwie robię wszystko plus długie spacery. A jak u was samopoczucie? Wizyty? Wyprawki?
Dziękuję, dobrze. Już prawie doszłam do siebie. U małej też w porządku. Jeszcze na antybiotykach i tlenoterapii. Lepiej wygląda. Waży 1770gr. Czekamy na USG główki, brzuszka.