Teredka, to moze nastąpić już za równe dwa tygodnie, więc już naprawdę niedługo

.
Arona, Teredka ma rację, no nadgorliwie podeszłaś do tematu higieny...

, ale musiało to być przeurocze

.
Znadziejami, tylko się nie stresuj!!! Wiem z własnego przykładu, że stres bardzo źle wpływa na przebieg ciąży. Jeśli masz taką możliwość, to leżeć i jeszcze raz leżeć i odpoczywać. Mój znajomy ginekolog ciągle mi powtarza, że kobiety w ciąży po 40ce, nawet te, które problemów w ciąży nie mają, powinny większość czasu tylko odpoczywać, jeśli jeśli jest taka szansa.
Tanita79, jak u Ciebie czas leci?
Wszystkie nowe 40ki, pierwszy szok już za Wami? Mam nadzieję, że Wam pięknie ten czas w ciąży będzie służył?

Ja już powoli wypatruję końca i moje kości, a przede wszystkim stawy biodrowe też

.
Dziewczyny, jak u Was było z koncentracją w 3 trymestrze? W żadnym języku nie daję rady już czytać... nic nie pamiętam, zasypiam nad książką, filmem, ba nawet jak z kimś rozmawiam przez telefon...

Netka, tak jak dziewczyny przede mną napisały, bądźcie dzielne, nie wolno się poddawać. Zosia ma teraz dużo do przejścia, ale lekarze w Polsce potrafią zdziałać cuda z wcześniakami❤ i Zosia swoją siłą im pomoże

❤. Nie wyobrażam sobie jaka to musi być wyczerpująca walka dla Was, ale wierzę, że dacie radę i za parę miesięcy będziecie mogli już trochę odetchnąć

z Waszą maleńką kruszynką

.