Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze ze cukier dobry ja mialam cukrzycę brrrr .Wiadomo ze czuję sie dziwnie zaczyna się nowe zycie.W ktorym jestes tygodniu?Nie pamietamJa robiłam badania krwi i moczu, toxo, tsh, cmv, hiv, wr i jeszcze inne. Wedlug moich norm chyba ok. Ale w poniedziałek wizyta i pokażę lekarzowi. Najbardziej cieszę się, że glukoza 82.
Poza tym czuję się tak dziwnie, mdłości takie trudne do określenia stłumione i ciągłe wzdęcia i leżenie. Czy wy też tak miałyście?
Jutro dokladnie 10 według om. W poniedziałek na usg porównamy tygodnie, czy się pokrywają?Dobrze ze cukier dobry ja mialam cukrzycę brrrr .Wiadomo ze czuję sie dziwnie zaczyna się nowe zycie.W ktorym jestes tygodniu?Nie pamietam
Jejku, jakie słodkie problemy❤U mnie też bez bajki śnieżnej ale czy to źle? Tu od razu snieg= paraliż.
Kwiatek super,że tak zleciało
Teredka widać brzuszek przeszkadzał maleńkiej.
Moj już taki duży, łobuzi, gada, psoci i strasznie bałaganidziś przyszedł że skarga, że ma brudna rączkę. Umyłam obie i była afera bo druga była przecież ładna
![]()
14miesiecy leci ten czasMaja a Ty masz synka ile on już ma?
U mnie różnie, co będę ukrywać, że mam milion myśli w głowie... czekam na pierwszą wizytę u ginekologa, zobaczymy co powie. Wiesz ja jestem po różnych przejściach ginekologicznych. Kiedyś mi i mężowi lekarz powiedział, że nie mamy szansy na ciążę. Tym bardziej nas to wszystko stresuje, chociaż wiadomo staram się myśleć pozytywnie. Jak będę po wizycie i będę coś więcej wiedziała napewno napiszę.Świeżynki jak samopoczucia? Jakieś kontrole, badania robione?