Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obiecuje, to był ostatni razNo to Wy sobie nie odpuszczajcie tych owulacji, bo ja tu na newsy czekam...
masakraAle emocje no
Ja ostatnie tygodnie miewałam nawet godzinę czy 2 regularne skurcze, które przechodziły po kąpieliale za każdym razem wydawało się, że to już. Któregoś wieczora miałam znowu piękne co 10 minut a to już 38.6 dni było... I znowu się uspokoiło... Aż tu nad ranem chlustnely wody... Bez skurczy!
Tego kurcze nie zgadniesz.
Moja kuzynka z 3 dzieckiem miała lepsza niespodziankę. Termin był więc oddala starszych mamie, poszła na kontrolę a lekarz, że do porodu daleko, nie zanosi się... To zaprosili znajomych na piwo, chata wolna... Mąż i znajomi po piwku a ta mówi., że jakiś dziwny skurcz miała i idzie do ubikacji... Za chwilę był krzyk, Marcin łap dziecko!
3 skurcze i dziecko wyskoczyło!
To dopiero szaleństwo![]()
No to może urodzimy w bardzo podobnym terminie i też fajnie będzie. Będziemy się wymieniać doświadczeniamiPo wizycie: Mały waży około 2900, 36tc+5 (uwielbiam to liczenie), wszystko w porządku, wydajność łożyska, przepływy ok.
Jedynie co to ze względu na cukrzycę ciążową (a raczej jej podejrzenie) , jeśli do 39tc nie urodzę to moja gin da mi skierowanie do szpitala
I już stres mnie dopadł![]()
No to już tuż , tużPo wizycie: Mały waży około 2900, 36tc+5 (uwielbiam to liczenie), wszystko w porządku, wydajność łożyska, przepływy ok.
Jedynie co to ze względu na cukrzycę ciążową (a raczej jej podejrzenie) , jeśli do 39tc nie urodzę to moja gin da mi skierowanie do szpitala
I już stres mnie dopadł![]()
U mnie żadne metody nie działają...Do wtorku się nie przemęczam(mój szpital przyjmuje od 37tc porody, i urodziny Córy 13go) a potem zaczynam trening : sprzątanie, spacery, chodzenie po schodach i przytulanie z moim Love
Pomysły mile widziane
Eh.. Nie chcę leżeć na wywołaniu
Dziękuję Wam za wsparcie!