Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

myśleliśmy że o chałupie już zapomniała

Szał zakupów dziecinnych ciuszków to chyba każda tutaj miała, a teraz większość ( przynajmniej u mnie ) leży odłożone w worze z napisem : Za Małe

Oj, Misiu, bo ja już tak mam , że wszelkie gacie wciągam przez głowę. Normalnie to pracuję jako wolny strzelec na umowę o dzieło. I nie chcę tego zmieniać bo tak mi i szefostwu pasuje i jest dobrze od lat. A nie mogę mieć etatu i umowy o dzieło w jednej firmie, więc od stycznia mam etat gdzie indziej. Zatrudniłam się u znajomej, plan jest taki, że idę na zwolnienie, a żeby kobita nie miała jakichś przykrości, że specjalnie zatrudniła ciężarną, to księgowa jej doradziła, że pierwsze zwolnienie na cokolwiek innego, kolejne już z powodu ciąży i tak aż do rozwiązania ;-). Okropnie to komplikate, ale w razie jakby co to chcę mieć te wszystkie papiury z ZUS w porządku. Ponoć ( gdzieś czytałam) jako ciężarówce i tak mi przysługuje ubezpieczenie i już, ale weź się użeraj na każdym kroku. Ja trochę nie z tego świata, ostatni raz z normalnej służby zdrowia to korzystałam na studiach, od tego czasu tylko dentysta i ginekolog, oczywiście prywatnie. No ale gdzieś trzeba urodzić i niekoniecznie się palę żeby za to płacić.Flo dlaczego nie ma ciaże ?? Ciążowe płacą Ci w 100% a inne 80% poza tym skoro jesteś na zwolnieniu to po iluś dniach ZUS przejmuje płatność (obojętne czy ciązowe czy nie) więc nie rozumiem o co Twemu pracodawcy chodzi z tym żeby nie na ciąże![]()

i zawód ojca dziecka...