Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Na koniec wciągnął 120 mleka ... juz nie pamiętam kiedy ostanio zjadł w nocy mleko ... potem dał nam koncert konkurujac z karuzelą. Z m. mamy plan - gdy karuzel nie bedzie już potrzebny komisyjnie go zabijemy ... skakania, młotkowanie, rzucanie ... Dziewczyny też macie dość melodyjek z karuzelki ? czy tylko my z m. mamy instykt mordeczy ?
a nie, Azula nie dość że bez kolejki przed Was to gdzie runda ratuszawa ze śpiewem na ustach ??
opakowanie kupić muszę.I jak to jest z tym przepisem na płeć?????.My to na okrągło jak króliki i raczej chłopca się spodziewaliśmy ,a tu dziewcznka(no tak napisał bardzo dobry genetyk i wszyscy oprócz mnie widzieli) więc jk to jest.Mój M powiedział,że chyba plemniki męskie mu się zestarzały ,a te dziwczynkowe są ponoć mocniejsze.Jednak oboje się strasznie cieszymy .Mój M zawsze chciał mieć córcię.No, i od rana się zaczynaZ m. mamy plan - gdy karuzel nie bedzie już potrzebny komisyjnie go zabijemy ... skakania, młotkowanie, rzucanie

...a jeszcze potem to co zostanie zrzućcie z 10 piętrowego wieżowca
Moja karuzelka gra w miarę cicho i jak młoda tam wytrzymuje to ja wtedy chałupę ogarniam , albo na BB siedze więc nie słysze tych muzyczek
Ale przy Karolu miałam taka ciuchcię na baterie, na której mozna było jeździć, a na kominie był przycisk, jak się w niego waliło to ciuchcia wydawała różne dźwięki...to urządzenie mi krwi strasznie napsuło

nie chce mówić co tym sadzę (tutaj niekulturalne słowo....) Za chwilę, gdy zrobi się cieplej na dworze, zalegnę jak wieloryb na plaży i będę wietrzyć i chłodzić golonki, bo jakoś ich nie widzę w temperaturach wiosennych

Boże jak ja zazdroszczę tym co moga się normalnej kawy w normalnej ilości napić, ja jadę na tej cholernej Ince bo boję się, że jak kofeina przejdzie do mleka to młoda nie będzie spać cały dzień, a tego bym nie zniosła, więc kawy sie nie tykam:-)
?Na zabawę klockami lego duplo .One nie hałasują (info dla mamuś nie lubiących warkotów i melodyjek) a są super .Można zaczynać od młodego wieku z duplo primo.