Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Gosiaczku twoje bryzy mnie orzeźwiają, bo u nas patelnia od kilku dni i spływam potem na okrągło. Marzenko jak ja rozumiem to o czym piszesz, ja te upały znoszę w miarę, bo mam żaluzje i chłodniej w domku, ale ciągle chodzę się myć ,bo niecierpię mieć spoconej twarzy i szyi
. Proszę wycałuj malutkiej obie piętki od cioci :-) i nie martw się moja na początku też tak sypiała i to obok włączonego telewizora, niestety wkrótce jej przejdzie ;-). Jejku jak masz fajnie już tulisz słoneczko w ramionach, też bym już tak chciała!Basieńko jutro robię TSH, mnie na szcęście usg nie wykazało żadnych zmian ale cieszę się, że mi wreszcie znaleźli dlaczego tak tyłam, a i na 99% był to powód poronień :-( Zaczynam mieć problem z robieniem zastrzyków Clexane w brzusio, bo z łapaniem fałdu jest problem. Próbowałam w udo ale bolałoooo, no cóż dla dzidzi warto pocierpieć. Zjolu czekam na wspaniałe i radosne wieści!!! tylko Cię proszę nie popełniaj mojego błędu i wyluzuj (choć nie wiem jak sie wyluzowuje w takich chwilach
) Całusy i powodzenia! Majuska też tak miewam i śpię wtedy w dzień jak kamień
Pozdrawiam Cię moja bliźniaczko ciążowa. Aha mówiłam już, że cesara na 25.10? albo i ciut wcześniej. Ja wyprawiłam starszą dwójeczkę na rekolekcje młodzieżowe. Fajne dzieciaki mają w grupach więc są zadowoleni. Maluchy zostały w domu i bardzo się staraja zastąpić starszych w "pomaganiu" mamusi, no powiedzmy z różnym skutkiem ;-). Ja też kawkuję z Wami ale Inką, bo od zwykłej uwolniłam sie jakiś rok temu! całusy kochane moje i spokojnego dnia :* Wielkie kopanka od mojego kwiatuszka Róży Józefiny (no bomby poprostu) 
) to ja by trzeba było to bym i dała rady