Gosiu ja tez często zalegam po cichutku w różnych miejscach
Nie zapomne jak mnie stary kiedys do kina zabrał na pierwszą część " Władcy pierścieni " on wielki miłośnik tej trylogii od dzieciństwa czekał na ekranizację, poszedł na film cały podekscytowany, patrzy po 15 minutach filmu na mnie na fotelu obok, a ja spię sobie w najlepsze.....do tej pory mi to wypomina
Potrafiłam zasypiać nawet na stojąco, jakis czas temu miałam nocną pracę ( w kasynie ) potrafiłam stać oparta o stół do kart np. i spać na stojaka

Właśnie się wypogadza,pewnie znowu "sauna" będzie....

Nie zapomne jak mnie stary kiedys do kina zabrał na pierwszą część " Władcy pierścieni " on wielki miłośnik tej trylogii od dzieciństwa czekał na ekranizację, poszedł na film cały podekscytowany, patrzy po 15 minutach filmu na mnie na fotelu obok, a ja spię sobie w najlepsze.....do tej pory mi to wypomina
Potrafiłam zasypiać nawet na stojąco, jakis czas temu miałam nocną pracę ( w kasynie ) potrafiłam stać oparta o stół do kart np. i spać na stojaka

Właśnie się wypogadza,pewnie znowu "sauna" będzie....

...40-tka jeszcze mi nie stuknela,ale zbliza sie "duzymi krokami" i oo 5-ciu m-cy jestem ponownie mama...

.oliver urodzil sie w 30 tc.waga 1230 g i 39 cm.oddychal samodzielnie,stan byl stabilny,wszystko udalo sie cacy.5 tyg. przebywal na intensywej ,dzisiaj jest zdrowym,rozesmianym babelkiem...aaaaaaaaaaach...
. polog bez komplikacji,rana troszke dlugo sie goila,ale to tez moze z mojej winy,za szybko wstalam,ale jak lezec w lozku,jak synus czekal w inkubatorze...