Cholera ten czas tak szybko leci niedawno moja córcia była malutka a to już 21 lat szok Może umiesz czas zatrzymać hi hiFajnie tak powspominać [emoji16][emoji16][emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cholera ten czas tak szybko leci niedawno moja córcia była malutka a to już 21 lat szok Może umiesz czas zatrzymać hi hiFajnie tak powspominać [emoji16][emoji16][emoji16]
PA PA Lilly dobrej nockiPamietam takie akcje Hehehe chciało się tej ciszy i spokoju jak już bąble w łóżkach [emoji6]doskonale Cię rozumiem ... korzystaj z chwili paaaaaa
Anika trzymamy kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307].... i pamiętaj jak dzidziuś pojawi się na świecie musisz ucałować go od wszystkich ciotek z forum [emoji8][emoji6]
ha ha bo ja zakrecona jak tampon w piź,,ieDidii ja czytając Twoje wypowiedzi odnoszę wrażenie ze Ty to taka fajna postrzelona pozytywna babka jesteś [emoji12][emoji23]
U mnie powiedzieli że takiego porodu to dawno nie mieli jak przywiózł mnie pogotowie to już miałam rozdarcie nac10 palcy i praktycznie od razu na fotel z 10 minut i po bólu dwa tygodnie przed czasem .Z drugim maluchem troszkę gorzej no ale przeżyło się a najgorszy to chyba pierwszy był ...ale to tyle lat ninelo
Cholera ten czas tak szybko leci niedawno moja córcia była malutka a to już 21 lat szok Może umiesz czas zatrzymać hi hi
Mój drugi poród to marzenie. Ledwo zdążyliśmy do szpitala. Spod szpitala na wózku na salę porodową i po pięciu minutach córcia już na mnie :-) Pierwszy, trzeci i czwarty zdecydowanie trudniej i boleśniej, tak że teraz już zaczynam się obawiać czy dam radę.to ja mialam troche inaczej czop odszedl mi w domu i sączyły sie wody wiec czekalam na bole az w koncu przyszly wypilam sie meliske okąpałam się i patrze no juz co 10min trzeba starego budzić ha ha obudziłam go mowiac " Ty stary jedziemy ja rodze" no i heya jazda na szpital ha ha