Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to super. Faktycznie idź do innego. Ja rozumiem że lekarz nie chce potwierdzać jeśli nie widać ale co to za lekarz co od dwóch spotkań Cię starszy. Najważniejsze że beta rośnieteraz ide do innego...
Nie ma to jak dobre wiadomościOdebrałam betę i mam prawie 10.000 . Nic z tego nie rozumiem.
Cześć dziewczynki,Maggy dobre wieści ,w środę będziesz mieć pewność ,a każda z nas trzyma kciuki...a ja czuję się jak na @ ,dziwne bo jeszcze tydzień czasu
HEJ Lilly mogę was nieco pocieszyć bo w podbrzuszu w ciąży boli jak na@ więc może jednak któraś z was zaskoczyła chciała bym ,pozdrawiamKasiulek to masz tak samo jak ja [emoji19][emoji19][emoji19]
To też prawda ,przy drugiej ciąży tak miałam ,dlatego z testem się nie spieszyłam długo bo brzuch bolał , dopiero 2 tyg po terminie zrobiłamHEJ Lilly mogę was nieco pocieszyć bo w podbrzuszu w ciąży boli jak na@ więc może jednak któraś z was zaskoczyła chciała bym ,pozdrawiam