Meggy więc mamy nadzieję że jednak będzie dobrze tak jak pisałam mnie beta spadała i plamilam powodzenia .Odebrałam betę i mam prawie 10.000 . Nic z tego nie rozumiem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Meggy więc mamy nadzieję że jednak będzie dobrze tak jak pisałam mnie beta spadała i plamilam powodzenia .Odebrałam betę i mam prawie 10.000 . Nic z tego nie rozumiem.
Mnie duzo wcześniej w podbrzuszu bolalo tak jak @ więc jest szansa że od ciąży.Zyczę wszystkim dziewczynom tego aby szczęście się uśmiechnęła pozdrawiamTo też prawda ,przy drugiej ciąży tak miałam ,dlatego z testem się nie spieszyłam długo bo brzuch bolał , dopiero 2 tyg po terminie zrobiłam![]()
HEJ Lilly mogę was nieco pocieszyć bo w podbrzuszu w ciąży boli jak na@ więc może jednak któraś z was zaskoczyła chciała bym ,pozdrawiam
Super wiedziałam że będzie dobrzeOdebrałam betę i mam prawie 10.000 . Nic z tego nie rozumiem.
...może potrzeba nam świeżej krwi ,dawno nikt nowy się nie pojawia 
Cześć dziewczynkinie milknijcie tak
wiem,że odliczanie trwa
...może potrzeba nam świeżej krwi ,dawno nikt nowy się nie pojawia
...aaa może za mało się staramy ,może u Najwyższego trza zamówić ,to ja zamawiam syna
![]()
Miłego dnia kochane i piszcie piszcie piszcie![]()