Dziewczyny jeśli ja chodzę prywatnie do lekarza to będę płacić za te wszystkie badania ?
Prenatalne że względu na wiek mamy na fundusz nie ma znaczenia czy lekarz prowadzi ciążę na fundusz czy prywatnie.
Tak, od lakarza prowadzącego to skierowanie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny jeśli ja chodzę prywatnie do lekarza to będę płacić za te wszystkie badania ?
Tak.Ale od tej co prywatnie chodzę tak ?
Tak.Ale od tej co prywatnie chodzę tak ?
Tak od tej co chodziszAle od tej co prywatnie chodzę tak ?
Muszę czekac do poniedziałku bo znalazlam go w innej przychodni ale wizyta z usg 280 zl a u niego 150 zl wiec poczekam do poniedziałku bo przesadzaja z tymi cenamiTrzymam kciuki, musisz wiedzieć na czym stoisz i mieć komfort psychiczny.
Mam nadzieję że na dniach się dostaniesz.
Możliwe. Na razie nie widzę różnicy. Ja mieszkam za granica i niestety musze brać to co mi przepisali- nie znam się tutaj na lekach. Wczoraj wieczorem po tych wszystkich lekach zwymiotowałam. Prócz żelaza mam antybiotyk i probiotyk - który jest okropny. Ale spokojnie dam jakos rade. Poza tym czuje to żelazo w przełyku;(Kaarla, a moze to uczucie zmeczenia troche sie bierze z niskiego zelaza? Ja tak mialam kiedys przed ciaza: bylam ciagle zmeczona, a jak uzupelnilam zelazo to poczulam sie duzo lepiej. Na mnie dobrze dziala gentle iron firmy Sol.gar. Nie boli mnie po nim brzuch ani nie mam zaparc. Polecila mi pani w aptece, bo wczesniej bralam rozne (mam tendencje do niskiego zelaza po miesiaczce). Teraz biore ich magnez chelat, a wczesniej bralam folian.
Mam nadzieje, ze Ci bedzie pasowac. U nas go chwala.Kurcze na to wygląda ze jest. Znalazłam w interneciePopytam w aptece jeszcze a jak nie- to zamówię przez neta. Dzięki na informacje
![]()